- Helt begredelig

Arne Erlandsen ble far til en liten gutt i går. Men hans andre baby, Lillestrøm, er han ikke så fornøyd med.

(Dagbladet.no, Lillerstrøm - Odd Grenland 0-4): Det begynte så fint for hjemmelaget. Arne Erlandsen, nybakt far i går, smilte fra øre til øre, mens Lillestrøm brukte 30 sekunder på å komme til kampens første sjanse.

Men så stoppet det totalt opp.

- Ikke i nærheten en gang

- Vi hindrer dem i å få et spill i det hele tatt, smilte Odd-trener Arne Sandstø lurt til NRK i pausen.

Og med 2-0 i pausebagasjen, hadde Arne all mulig grunn til å være fornøyd.

 • 31 minutter: Odd scorte på «LSK-måten». En langpasning endte hos Morten Fevang på 30 meter. Et medtak og et lurt skudd seinere lå ballen mål. Uten av Per Magne Misund kom helt med på notene.
 • 43 minutter: Morten Knudsen kommer fri i feltet og trer ballen inn i nærmeste hjørne. Uten at Per Magne Misund kom helt med på notene.

  - Vi må bli mer presise i spillet med ball. Det vi presterer nå er ikke bra nok. Ikke i nærheten en gang.

  Arne Erlandsen får lov til å oppsummere første omgang selv. Men hvis første omgang ikke var bra nok, var andre omgang stryk på alle punkter.

  Deilig godbit


  For i stedet for å gå ut på banen og kjempe Odd i senk, var det Odd som fortsatte å kjøre over hjemmelaget. Og med én målsjanse skapt i andre omgang, er det bare å forvente at Odd takker og bukker for invitasjonen til å lage fest foran et rekordlite publikum på Åråsen.

  Olivier Occean, banens store gigant, takket penest. Den canadiske spissen storspilte i kveldens kamp, og han sto for den deiligste godbiten i kampen.

 • Fra 20 meters hold klemte 22-åringen ballen i tverrliggeren. For så å se ballen slikke innsida av nettaket, for så å dette bums i bakken bak en betuttet Misund. Rålekkert.

  Og for å ytterligere fullføre ydmykelsen: Espen Hoff på 172 centimeter fikk æren av å fastsette sluttreslutatet til 4-0. På hodet. Mot Norges beste nikkelag.

  - Hindret LSK


  - Det er en veldig dårlig kamp. De scorer, og så faller vi helt sammen. Utrolig dårlig hele kampen, sa en skuffa Arne Erlandsen etter kampen.

  - Kampen i dag er helt begredelig. Veldig dårlig forsvarsspill og statisk i angrep. Utover i kampen er vi et lag som ikke henger sammen.

  Odd-trener Arne Sandstø hadde derimot bevart sitt lure pausesmil og mente at alt gikk etter planen.

  - Jeg tror vi fikk hindret Lillestrøm til å få til noe som helst. Vi er gode i forsvar til å vinne langpasningene deres. Og når de verken kommer til innlegg eller får tredd den gjennom midtbanen, får vi flyttet spillet høyt i banen. Da vinner vi.

1-0: Morten Fevang har ført Odd opp i ledelsen og blir gratulert av lagkameratene. Frode Kippe kan bare se på.