- IKKE IDIOT: Arsenals styreformann forsvarer manager Arsene Wenger til tross for en svak sesongstart. - Det er ikke slik at han er blitt en dårlig manager over natten, sier Ivan Gazidis. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
- IKKE IDIOT: Arsenals styreformann forsvarer manager Arsene Wenger til tross for en svak sesongstart. - Det er ikke slik at han er blitt en dårlig manager over natten, sier Ivan Gazidis. Foto: Darren Staples, Reuters/ScanpixVis mer

- Helt feil å kalle Wenger idiot

Arsenal tenker langsiktig.

Arsenal stiller seg helhjertet bak klubbens franske manager Arsène Wenger.

Styreformann Ivan Gazidis hevder at klubben slett ikke er inne i en krise, til tross for at det tidligere storlaget har plassert seg fjerde sist på tabellen etter fem spilte seriekamper.

Wenger, med 15 år bak seg i klubben nord i London, skal sitte trygt i stillingen.

- Det blir helt feil å framstille ham som en idiot, og det er ingen farbar vei å sparke ham. Det er ikke slik at han er blitt en dårlig manager over natten, sier styreformannen.

STØTTER WENGER: Arsenal-formann Ivan Gazidis. Foto: Nousha Salimi, AP/Scanpix
STØTTER WENGER: Arsenal-formann Ivan Gazidis. Foto: Nousha Salimi, AP/Scanpix Vis mer

Gazidis sier at Arsenal tenker langsiktig.

- Hvis vi begynner å tenke kortsiktig, gjør vi mer skade mot klubben. Vi er opptatt av ansvarlighet og positivitet. Det er vi som representerer framtiden innen fotballen, kommenterer Ivan Gazidis.

(NTB)