Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helt feil kurs, Espen

LILLEHAMMER (Dagbladet): Espen Bredesen er på helt feil kurs. På bildet ser det ut som han er på vei inn i høyblokka på Stovner. Så galt er det heldigvis ikke: Men jeg hoppet bedre på plast enn jeg gjør nå, sier han til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen ble bare nummer 18. plass i storbakkerennet i går. 70 dager før OL ble «Kongen av Lysgårdsbakken» slått av den tyske seierherren Dieter Thoma med 26 meter og 45,3 poeng.

- Etter plastsesongen har jeg rotet litt med teknikken. Jeg er på gang igjen, men stuper fortsatt litt for mye fram på hoppet. Dermed får jeg ikke opp de store lengdene, sier en overivrig Espen Bredesen til Dagbladet.

Han vet hvor skoen trykker, og jobber steinhardt for å komme tilbake i toppen.

- At det ikke ble det store i dag, var ingen bombe. Det har fungert dårlig på trening den siste uka, så plasseringen stemmer nok bra med hoppingen min akkurat nå, sier Espen Bredesen.

  • 30 millioner så gårsdagens TV-overføringer fra Lillehammer. Selv om Dieter Thoma vant klart (tre poeng foran finnen Jani Soininen), har han utvilsomt hoppet bedre.

- Thoma er på samme nivå som sist vinter, mener Trond Jøran Pedersen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!