OL i Beijing

Helt ferdig: - Vanvittig!

Sportssjef Ivar Stuan om Jarl Magnus Riiber: - Han er utladet og helt ferdig. Han fikk nok i går.

REISER HJEM: Jarl Magnus Riiber drar hjem til Norge i natt. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
REISER HJEM: Jarl Magnus Riiber drar hjem til Norge i natt. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ZHANGJIAKOU (Dagbladet): Kombinertstjerna Jarl Magnus Riiber (24) reiser hjem til Norge i natt etter et «forferdelig OL».

Det er sportssjef Ivar Stuan som bruker uttrykket. Avgjørelsen ble tatt i morges, norsk tid.

- Han har fått en reaksjon. Og det er helt naturlig. Han er utladet og ferdig. Han har hatt en totalbelastning som har vært helt vanvittig, sier Stuan til Dagbladet.

Riiber testet positivt for corona etter ankomst Beijing. Han satt i isolasjon i nesten to uker, før han konkurrerte igjen i går. 24-åringen ledet etter hopprennet, men endte på åttendeplass, da Jørgen Graabak spurtet inn til OL-gull.

I langrennet gikk Riiber feil inne på stadion og mistet 30 sekunder. I tillegg til høyden, kulda og omtrent ingen trening utendørs de siste to ukene, sa det stopp.

Stuan var likevel optimistisk med tanke på lagkonkurransen. Men i morges, norsk tid, falt avgjørelsen om at OL definitivt er over.

- Vi har tatt en helsesjekk av Jarl. Det er bekreftet at han er frisk fra corona. Det er ikke det dette går på. Han tålte konkurransen. Men mentalt er han nede og ferdig. Vi kan ikke tvinge løpere til å starte i OL.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer