Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Helt fint å vise finger\'n

Sponsorguruer støtter Thorkildsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Andreas Thorkilsen (24) er en bestemt herremann. EM-favoritten og gullvinneren fra OL i Aten har bestemt seg for å ikke avbildes sammen med friidrettskjæresten Christina Vukicevic (19).

Da han likevel ble knipset under NM lørdag viste Thorkildsen fotografen fingeren. Og dagen etter nektet han på nytt å posere sammen med 100 m hekk-kjæresten da kongepokalene ble delt ut til de to.

Helt i orden, synes reklameguru Ingebrigt Steen Jensen.

- Jeg synes ikke det gjør noenting. Det er helt fint. Det er nok av idrettsfolk som lar seg avbilde til hva som helst, sier Steen Jensen til Dagbladet.no.

Kunne blitt en Beckham

Han tror Thorkildsen lett kunne inntatt en David Beckham-rolle, med babes på slep på arenaene.

- Det står stor respekt av det Thorkildsen gjør, og det tror jeg mange nordmann synes også. Han kan bli enda mer populær etter dette, sier reklameguren.

- Så pressen bør la være å ta bilde av han og Christina?

STO IKKE SAMMEN DA KONGEPOKALENE BLE UTDELT: Andreas Thorkildsen nektet å posere med kjæresten Christina Vukicevic i går. Dagen før viste han fingeren til en fotograf som tok bilde av paret. Alle foto: Scanpix
STO IKKE SAMMEN DA KONGEPOKALENE BLE UTDELT: Andreas Thorkildsen nektet å posere med kjæresten Christina Vukicevic i går. Dagen før viste han fingeren til en fotograf som tok bilde av paret. Alle foto: Scanpix Vis mer

- Han er sikkert en uortodoks, sterk og fin type, og er opptatt av å beskytte kjæresten sin. Det må man respektere, sier Steen Jensen.

Han mener det ikke har noen betydning at de to satt sammen på tribunen under et NM som krydde av pressefolk.

- Ja, hvis han vil være i fred med henne, så skal han få være i fred. Det burde være en selvfølge.

Idretten viktigst

Jacob Lund er Dnb Nors sponsorsjef. Banken er hovedsponsor for Norges Friidrettsforbund og privat støttespiller for Thorkildsen. Lund mener også at Thorkildsens egne ønsker må respekteres.

- Han vil ikke ha noe blest om privatliv. Han vil bare ha fokus på det sportslige. Det har jeg full respekt for. Han karriere er bygd opp som idrettsutøver, og ikke som et mediefenomen, sier Lund til Dagbladet.no.

- Tror du dette kan bety noe for Thorkildsens markedsverdi?

- Det vil tiden vise, men for Andreas er idretten det viktigste. Vi har respekt for at han vil ha fokus på det sportslige, ikke på forholdet til Christina Vukicevic.

image: - Helt fint å vise finger\'n

Thorkildsen kjemper om EM-medaljer i spydfinalen i Göteborg 9. august, med kvalifisering to dager tidligere.

STØTTER SPYDKASTEREN: Reklameguru og Stabæk-supporter Ingebrigt Steen Jensen er glad i utøvere som skiller seg ut fra røkla.
FEIRET VM-SØLV: Sponsorsjef Jacob Lund var med på feiringen under VM. Han klager ikke på spydkasterens prioriteringer.