- Helt fra starten av i Brann er man en gjeng bortskjemte drittunger

Sier Claus Lundekvam.

BOKAKTUELL:  Claus Lundekvam. Foto: Bjørn Langsem
BOKAKTUELL: Claus Lundekvam. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere fotballspiller Claus Lundekvam (42) skapte overskrifter i forrige uke da han kom ut med boka «En kamp til». Der snakker han om fotballivet med damer, alkohol og narkotika.

I går kveld ble den tidligere Southampton-spilleren intervjuet av Davy Wathne på Litteraturhuset i Bergen. Der kom han med utfyllende kommentarer til det allerede etablerte nyhetsbildet rundt bokutgivelsen.

Ifølge Bergensavisen fortalte Lundekvam at det utsvevende livet startet som Brann-spiller i Bergen.

- Altfor mye penger - Helt fra starten av i Brann er man en gjeng med bortskjemte drittunger som tjener altfor mye penger. Da blir hverdagen og disse festene en livsstil, og til slutt føler du deg udødelig. Du mister evnen til å se faresignalene.

Lundekvam spilte i Brann fra 1993 til 1996. Noe bedre var det ikke på landslaget:

- Vi tok vår ære i å gi det beste for landet vårt. Etter kampene, derimot ... Alkoholen fløt, og damene var overalt, sa han ifølge Bergensavisen.

Notorisk utro Lundekvam spilte 411 kamper for Southampton fra 1996 til 2008. Skader tvang ham til å legge opp i 2008. Rastløsheten tok over, og det hele gikk over styr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.