Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Helt håpløst

BUDAPEST (Dagbladet): Geir Moen fikk trøst og kyss av samboer Cecilie Unnerud etter at han ble utslått i semifinalen på 100-meter i går. Mye tyder på at dette var Geirs siste 100 meter i et internasjonalt mesterskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Geir hadde gått spissrotgang mellom pressefolk og støtteapprat i 20 minutter, gled Cecilie diskré inn fra venstre. Hun forsøkte å få samboeren til å innse at verden ikke går under - selv om det virket sånn i går. Men Geir var ingen enkel mann å trøste - mest fordi han ikke skjønner døyten av hva som gikk galt i løpet.

- Har ikke peiling, sier han.

For semifinalen på 100-meter ble et sorgens kaptittel. Geir ble nummer fem i heatet sitt med 10.35. Tirsdag spekulerte han sjøl i tider ned mot 10.15. Slike tider var han så langt unna at han nå ser for seg færre 100-metere heretter, og kanskje ingen i mesterskap.

- Jeg kan ikke løpe sånn i VM og OL. Om jeg ikke blir bedre på 100-meter neste år, løper jeg bare 200-meter, sier Geir.

  • To timer etter fadesen i går fikk Geir ei gladmelding: Dagens 200-meter-forsøk i dag er flyttet fra formiddagen til kvelden.

- Jeg kan ikke dra fra mesterskapet med bare sånne ting som dette i dag. Da blir denne sesongen så inn i h... bortkasta.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!