- Helt pigg

Steffen Iversen (22) starter det nye året der fotballnordmenn flest mener han bør være: I startoppstillingen til Tottenham. - Jeg kan nikke uten at det gjør vondt i kjeven, og føler meg helt pigg, sier Steffen.

Allerede lille julaften trente han for første gang med ball etter at Liverpool-keeper David James knuste kjeven hans 5. desember. Det ble antydet at Steffen ville bli borte fra fotballen i fra seks uker til to måneder.
Han er tilbake etter en knapp måned.

Rødt kort


Oppløftende treninger og et par minutter på banen i romjula, bekreftet at Steffen er klar for nye dueller. Aller først må han vinne dem mot Les Ferdinand og Chris Armstrong - og komme seg inn på laget.
I kveld ga det seg selv. Armstrong må sitte på tribunen på grunn av rødt kort, og manager George Graham har mer enn antydet at det åpner for nordmannen.
- Men jeg har ikke fått noe lag ennå. Det er andre gode spillere i klubben her også, påpeker Steffen.

Usikker


Han var inne i en lovende periode før uhellet mot Liverpool, og trengte egentlig bare jevnlig kamptrening for å møte det nye året i toppform. Nå er det en ny periode uten kamper som skaper eneste snev av skepsis hos Steffen.
- Jeg har trent bra, men det er alltid noe annet med tøffer kamper. Jeg vet naturligvis ikke helt hvordan jeg vil fungere. Men jeg er i hvert fall skadefri og klar igjen. Det er det viktigste.
Steffen har ingen gode forklaringer på hvorfor han har vært så utsatt for skader etter overgangen til Tottenham.
- Kan ikke skjønne annet enn at det handler om uflaks, sier han.
Han er ikke enige i antydningene om at han kanskje ofrer seg litt for tankeløst i enkelte dueller, og et stykke på vei ber om en del unødvendige smeller.
- Det må være så pass, faststlår Steffen.

<B>TILBAKE: </B>Steffen Iversen er på plass ved avspark for Tottenham i kveld.