Lars Bohinen:

- Helt pyton

Lars Bohinen (51) innrømmer at det er utfordrende å være arbeidsledig fotballtrener i coronatider: - Alle trenere får sparken. Bare ikke få det i en pandemi. Da er det steindødt, sier han.

PÅ JOBBJAKT: Lars Bohinen. Foto: Terje Pedersen / NTB
PÅ JOBBJAKT: Lars Bohinen. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått åtte måneder siden Lars Bohinen fikk sparken som Aalesund-trener.

Det har vært åtte utfordrende måneder. Ikke har han kunnet besøke andre klubber på grunn av corona og kohorter. Og tilbudene har ikke akkurat ramlet inn. Fotballmarkedet er ikke som før.

- Det er ille nok å få sparken. Men du bør ikke få det i en pandemi, for det har vært helt pyton, sa Bohinen til Sunnmørsposten i helga.

Overfor Dagbladet utdyper han:

- Det du normalt ville gjort i en situasjon der du får sparken, er å reise rundt og hente inspirasjon og kunnskap i profesjonelle klubber ute i Europa. Den muligheten er borte. Det har heller ikke vært mulig å oppsøke fagmiljøer i Norge. Alt er lukkede kohorter der du må holde avstand. Det er vanskelig å få faglig påfyll.

Bohinen påpeker:

- Alle trenere får sparken. Bare ikke få det i en pandemi. Da er det steindødt.

Aalesund lå på bunn i Eliteserien da Bohinen var ferdig i slutten av august i fjor. I pressemeldingen fra klubben het det:

- Styret i Aalesunds Fotballklubb har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Lars Bohinen. Etter opprykket til Eliteserien i fjor, har klubben i år levert svake resultater over tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer