- Helt rått!

Hushovd overlegen i Spania Rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 200 meter før mål svingte Thor Hushovd ut til venstre, satte inn kjempekreftene og tråkket konkurrentene i senk på den femte etappen av Spania Rundt i dag.

- Idag var det bare helt rått. Det var akkurat dette jeg ønsket meg og målet er nådd. Jeg satt bra med opp bakken og spurten var helt perfekt. Skikkelig digg å få en seier i Spania Rundt også, sier Hushovd til Syklingens Verden.

- Han var helt overlegen og vant med lengder. Veldig moro, sier trener Atle Kvålsvoll til Dagbladet.no.

Hushovd var med i gruppa som kom seg første over tredjekategorifjellet om lag 10 kilomter før mål. Nordmannen lå lenge som nummer tre og fire, men konkurrentene var sjanseløse da Hushovd satte inn støtet.

- Når det gjelder etappeseirer, henger Tour de France høyest, men La Vuelta de España (Spania Rundt) og Giro de Italia er nummer to på den lista og dette er veldig bra av Thor, sier Kvålsvoll.

Hushovd er i storform og har vært veldig nære å vinne en etappe tidligere i rittet. VM i Madrid starter bare tre dager etter at Spania Rundt avsluttet 18.september og Hushovd vil helst ikke bruke for mye krefter før mesterskapet.

- Thor vurderer dag for dag hvor lenge han skal være med med tanke på VM, men det blir minst halve rittet (av 21 etapper), sier Atle Kvålsvoll.

<strong>I ENSOM MAJESTET:</strong> Thor Hushovd tråkket til på riktig tidspunkt og banket konkurrentene på dagens etappe i Spania Rund. EPA
I ENSOM MAJESTET: Thor Hushovd tråkket til på riktig tidspunkt og banket konkurrentene på dagens etappe i Spania Rund. EPA Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer