Helt sikker på tidspunktet for kampstart, Myrhol?

Annonserte feil starttidspunkt på Twitter.

SESONGENS SISTE KAMP:  Bjarte Myrhol annonserte feil kamptidspunkt for sesongens siste kamp på Twitter. Men han bomma bare med fem minutter, så forhåpentligvis er ingen skade skjedd. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
SESONGENS SISTE KAMP: Bjarte Myrhol annonserte feil kamptidspunkt for sesongens siste kamp på Twitter. Men han bomma bare med fem minutter, så forhåpentligvis er ingen skade skjedd. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): - Klar for sesongen siste kamp. Norge-Litauen 19.15, skrev Bjarte Myrhol på sin Twitter-profil i dag. Det er bare ett problem, og det er at kampen ikke begynner da.

Pressesjef i Håndballforbundet, Kirsten Birkeland, fikk heldigivs plukket opp Myrhols blunder, og gjorde sitt for å informere landslagsspilleren.

- Kan du være snill å være klar fem minutter før? Da starter nemlig kampen :-), responderte hun.

På tross av den lille tabben, står nok Myrhol klar til kampstart. Birkeland håper også at de som følger Myrhol på Twitter får med seg at kampstart er satt til 19.10.

- Det var en litt morsom greie bare, men jeg håper at de som følger Myrhol på Twitter og skal på kampen eller se den på TV, er på riktig sted til riktig til. Det ville vært dumt om de møtte opp eller skrudde på TV-en fem minutter for sent, sier hun til Dagbladet.

Ifølge pressesjefen er det ventet fullt hus i Sør Amfi i Arendal, og de håper å lage en håndballfest for å feire slutten på sesongen og at gutta har kvalifisert seg for håndball-EM, som begynner i starten av neste år.

Norges håndballherrer ble klare for EM-sluttspillet da de slo Tyrkia onsdag. I dag møter de Litauen til dyst, et lag de slo 28-21 på bortebane. Kampstart er 19.10.