- Helt sinnssykt det de gjør

Heidi (15) og de andre cheerleading-jentene vant to EM-gull med et program som hadde slått en rekke seniorlag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I helga var det EM i cheerleading i Helsinki, der vant norske jenter - og gutter - seks EM-gull tilsammen.

Den største gullgrossisten var Nathalie Brøndrup (17), som Dagbladet skrev om søndag. Først vant hun to EM-gull som utøver, før hun tok to nye gull dagen etter som trener for juniorjentene i Viqueens.

- Jeg er utrolig stolt av dem, de gjorde maksimalt av hva de kunne, skryter trener Nathalie til Dagbladet.

- Krever mye Da Nathalie vant EM-gull i seniorklassen, var det vanskeligste stuntet de gjorde en såkalt rewind cupie. Men da hadde de med to gutter på laget, som sørget for luftigere - og sikrere svev.

Hanna Skorstad Vetlesen, Ulrikke Beichmann, Ulrikke Eliassen, Benedikte Christensen og Heidi Engmark Lunde i Viqueens Passion ville ikke være noe dårligere, og tok det samme trikset.

- Det er helt sinnssykt at de gjør en rewind cupie, det er spesielt når det bare er jenter på laget, siden det krever veldig mye styrke fra basene (de som kaster, journ. anm.).

Trenerskryt Heidi Engmark Lunde (15) er flyer på lagene som vant EM-gull i juniorklassen. Hun gir mye av æren til trener Nathalie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer