Helt svart for United

Både spillere og supportere i svart i morgen.

(Dagbladet.no:) På grunn av Malcolm Glazers oppkjøp i Manchester United har store deler av fansen bestemt seg for å markere dette ved å kle seg i svart og vifte med sorte flagg under FA-cupfinalen.

Nå får de også følge av spillerne.

Men det er ikke på grunn av Glazer spillerne kler seg i svart mot Arsenal i morgen. Det er rett og slett fordi de er satt opp som bortelag på Millennium Stadium i Cardiff, melder nyhetsbyrået AP.

- Dette vil bli den siste kampen mange ser dersom Malcolm Glazer får beholde makta, sier Andy Walsh, formann i Independent Manchester United Supporters Association.

JUBELDANS I MORGEN? Paul Scholes, Darren Fletcher og Wayne Rooney må spille i sorte drakter mot Arsenal i FA-cupfinalen. Foto: REUTERS
JUBELDANS I MORGEN? Paul Scholes, Darren Fletcher og Wayne Rooney må spille i sorte drakter mot Arsenal i FA-cupfinalen. Foto: REUTERS Vis mer
VIL HA SUPPORTERE I SØRGE-SVART: Andy Walsh, formann i Independent Manchester United Supporters Association, tror det blir den siste United-kampen for mange - dersom Glazer forblir sjef på Old Trafford.