Hockey:

«Helt texas» i juniorkamp da dommeren delte ut 871 utvisningsminutter i én kamp: - Katastrofe

- Dommeren ville markere.

871 UTVISNINGSMINUTTER: Hele 33 matchstraffer ble delt ut i den svenske juniorkampen. Bildet er ikke fra denne kampen. Foto: Julia Sjoberg/folio/NTB Scanpix
871 UTVISNINGSMINUTTER: Hele 33 matchstraffer ble delt ut i den svenske juniorkampen. Bildet er ikke fra denne kampen. Foto: Julia Sjoberg/folio/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I denne helgas Getliga-runde ble det delt ut 124 utvisningsminutter fordelt på de fem kampene.

I to av kampene ble det delt ut henholdsvis 54 (i kampen mellom Vålerenga og Lillehammer) og 32 (Frisk Asker - Sparta) minutter, mens det i de andre kampene var en del færre minutter som ble delt ut.

Det er vanskelig å si hvor mange utvisningsminutter som er normalt i en hockeykamp, men det er ganske sikkert at det ikke er normalt med 871 minutter i én kamp, slik det endte opp med å bli i en juniorkamp i Sverige i helga.

Det skal sies at de fleste minuttene ble delt ut etter kampslutt, men det hele blir loggført i kamprapporten som vanlige utvisninger.

- Ingen skader

Guttene på Åker/Strängnäs og Flemingsberg skulle bare takke hverandre for kampen, da det ble knuffing og dytting på isen.

- Jeg og materialforvalteren hoppet ut på isen og ba guttene gå bort fra hverandre, sier Flemingsberg-treneren Fredrik Strandfeldt til svenske Aftonbladet.

Han mener det ikke var så alvorlig, og sier at ingen spillere skal ha blitt skadet.

Dommeren mente det hele ikke skulle skjedd, og belønnet samtlige spillere på isen - bortsett fra to målvakter - med hver sin matchstraff. Tre av disse kommer til å føre til lengre utestengelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer