- Helt uforståelig av dommeren

Gaarde raser etter annullering.

STAVANGER (Dagbladet.no): Allan Gaarde løp inn i 16-meteren og headet ballen i mål, dommeren annullerte for frispark til Fredrikstad.

- Jeg skjønte ikke noe. Skulle han ha blåst, burde det vært for straffespark til oss. Helt uforståelig at dommeren blåser for frispark til Fredrikstad sier Allan Gaarde.

Dansken mener han ikke gjorde noe ulovlig.

-Det var veldig bittert at målet ble annullert. Slike situasjoner som dette trener vi på hele uka. Når vi så lykkes i kamp, blir ikke målet godkjent. Det er som fanden, sier dansken.

-Det var mål

Han mener en Fredrikstad-spiller snublet i egne bein og falt.

- Det var sikkert 16 mann i feltet, og vanskelig å se for dommeren, sier han.

Sportssjef Egil Østenstad i Viking klager også over annulleringen av målet.

GAARDE SNYTT?: Allan Gaarde mener han burde hatt straffespark om dommeren skulle ha blåst for noe i det hele tatt da scoringen hans ble annullert. Foto: SCANPIX
GAARDE SNYTT?: Allan Gaarde mener han burde hatt straffespark om dommeren skulle ha blåst for noe i det hele tatt da scoringen hans ble annullert. Foto: SCANPIX Vis mer

-Viking hadde ikke en av sine beste dager, det hadde heller ikke dommeren, sier Østenstad, og er snar med å legge til at Viking ikke kan legge skylden på poengtapet på dommeren.

Bommet foren åpent mål

En målsulten Hannes Sigurdsson burde ha sikret tre poeng for Viking. Sigurdsson fikk et kvarter på slutten, og misbrukte en kjempesjanse. Han fikk en lissepasning foran mål, kom i stor fart og kunne bare bredside ballen forbi Rami Shaaban. Men Sigurdsson klarte å plassere ballen utenfor målet.

- Typisk for en innbytter å misbruke en solid sjanse. Han er ikke varm og har ikke kampen i beina, da er det fort gjort å mislykkes. Vi kan bare takke, gliser Shaaban.

<B>BITTER:</B> En skuffet Gaarde konstaterer at han ikke er blitt matchvinner likevel.