Helt unødvendig - men så vakkert, Neymar!

Selv Messi ville vært stolt av sin lagkamerat.

(Dagbladet): Neymar har gjort sakene sine svært bra for Barcelona denne sesongen. Etter at Lionel Messi ble skadet har brasilianeren og Luis Suarez gjort savnet av Messi mye lettere å svelge for katalanerne.

I gårsdagens Champions League-oppgjør mot Roma var stjernetrioen endelig sammen på banen. Det ble det selvfølgelig mange scoringer av - seks i totalen. Men det var likevel det Neymar gjorde i forkant av 5-0-scoringen til Lionel Messi som ble det største samtaleemnet.

Barcelona fikk frispark rundt 40 meter fra Roma-målet etter en snau times spill, og Messi slo dødballen mot Neymar som var fri på høyrekanten. De fleste spillere ville nok tatt ned ballen med et kontrollert medtak, men det ville ikke Neymar ha noe av.

I stedet førte han høyre fot bak den venstre og gjorde et lite hopp. Ballen traff sålen på høyrefoten og landet så elegant på gressematta - perfekt tilrettelagt.

Etterpå dro Neymar seg inn i motstanderens boks hvor han fant Suarez. Sistnevnte så Messi komme på løp i boksen, og sendte kula raskt videre. Messi fikk to sjanser, og økte ledelsen til 5-0. Det var en kunstscoring av den dødelige angrepstrioen, som ikke ga seg før det stod 6-1 til Barcelona på måltavla.

- Hver spiller går på banen for å gjøre det som kreves. Vi spilte en perfekt kamp i dag, sa Suárez etter kampen.

- Leo, Neymar og jeg er lagspillere, og vi prøver å hjelpe laget. Messi er verdens beste spiller, og det er godt å ha ham tilbake, sier han videre.

Se video av praktmålet øverst i artikkelen.