Halvor Egner Granerud

- Helt utrolig

Hoppbakken i Oberstdorf ble forvandlet til et nytt kunstverk i kveld. - Arrangøren gjør en fantastisk jobb med å gjøre stas på oss, sier Halvor Egner Granerud.

SØLVGJENG: Norge fikk i kveld utdelt sølvmedaljene fra miks lagkonkurranse søndag. Fra venstre: Halvor Egner Granerud, Maren Lundby, Robert Johansson og Silje Opseth. Foto: AFP / NTB
SØLVGJENG: Norge fikk i kveld utdelt sølvmedaljene fra miks lagkonkurranse søndag. Fra venstre: Halvor Egner Granerud, Maren Lundby, Robert Johansson og Silje Opseth. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF (Dagbladet): Halvor Egner Granerud, Maren Lundby, Robert Johansson og Silje Opseth mottok i kveld sølvmedaljene fra miks lagkonkurranse i hopp.

Søndag vant Tyskland foran Norge og Østerrike - i rennet som består av to kvinner og to menn.

Medaljeseremoniene i VM-byen Oberstdorf er blitt et stilig skue. Medaljene deles ut rett ved den berømte Schattenbergbakken.

Lyssettingen gjør at bakken forvandles til et kunstverk. Med musikken og lyset kan den også forveksles med et grandiost tysk disco.

En kald og frisk vinterluft gjorde det til en magisk aften for hopperne. Og for Granerud var dette den første medaljen i ski-VM.

- Jeg tror ikke jeg har sett en så fin hoppbakke. Det er helt utrolig hvordan de klarer å pynte den. Tenk deg hvor fint det hadde vært med tilskuere her, sier Granerud til Dagbladet.

I Hoppuka er bakken vanligvis fylt med rundt 25 000 jublende tyskere. På grunn av coronarestriksjonene er det nå bare utøvere, ledere, journalister og folk fra arrangøren som får være til stede.

- Med tysk gull kan jeg se for meg at det hadde vært helt fullt her, sier Granerud til Dagbladet etter medaljeseremonien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer