Helt utsolgt for Steinlager i København

Steinlager skuffet etter at han fikk dirigere tempoet i Copenhagen Cup.

Inn i den siste svingen så det svært lyst ut. Men da angriperne kom ute i banen hadde den norske hesten ingen krefter å svare med.

-Jeg kjente det allerede 600 meter fra mål, at Steinlager begynte å bli sliten, fortalte kusk Bjørn Goop på vei inn i stallen etter løpet.

-Vi får se hva som skjer etter hvert. Men jeg synes likevel ikke at det er noen grunn til å være deprimert. Han måtte bruke to speeder underveis, så jeg synes han gikk et helt greit løp. Vi møtte tross alt verdenseliten, mente Bjørn Goop.


Fikset ikke banen

Goop mente også, at det nye banedekket på Charlottenlund spilte den norske hesten et puss.

-Han har en såpass kraftig aksjon, at en løs bane er en ulempe. Det nye banedekket gjorde, at han ikke fikk det rette grepet i frasparket sitt, mente Bjørn Goop.

Steinlager ble fjerde i mål på 12,6 og fikk 40.000 danske kroner i premie.

Italiensk seier

SKUFFET STORT. Steinlager hadde ingenting å svare med da angriperne kom i Copenhagen Cup. (Arkivfoto). Foto: HESTEGUIDEN.COM
SKUFFET STORT. Steinlager hadde ingenting å svare med da angriperne kom i Copenhagen Cup. (Arkivfoto). Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Det ble italiensk seier til Ghibbelino og kusk Roberto Andreghetti. Seieren var verdt 625.000 danske kroner. Vinnertiden ble 1.12,4. Den samme tiden som Steinlager travet på Bjerke med innlagt startgalopp.