Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Helt vilt!

Kolbotn med fotballsensasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kolbotn sto for en aldri så liten fotballsensasjon da de i dag slo ut tyske Frankfurt i kvartfinalen i europacupen for kvinner. Tyskerne var tittelforsvarer, og har også spilleren som de to siste årene er blitt kåret til verdens beste fotballspiller, Birgit Prinz, på laget.

Det hjalp likevel lite mot de norske jentene.

Kolbotn vant hjemmekampen 2-1 forrige uke, men så ut til å gå på en smell i returoppgjøret da tyskerne tok ledelsen 3-0. Solveig Gulbrandsen og Isabell Herlovsen begrenset imidlertid nederlaget til 2-3 med hver sin scoring - og dermed gikk Kolbotn videre til semifinalen på bortemålsregelen.

- Det her er helt sinnssykt, sier hun til TV 2.

- Europacupen har bare vært en bonus. Vi har møtt Umeå og Frankfurt, og det har ikke vært sannsynlig i det hele tatt at vi skulle gå videre. Det er helt vilt, sier Gulbrandsen.

<B>VIDERE:</B> Solveig Gulbrandsen og Kolbotn avanserte i europacupen etter en sterk sammenlagtseier mot tittelforsvarer Frankfurt.