Helten Holtan

BRYNE (Dagbladet): Erik Holtan blir bedre for hver kilo han mister. I går reddet han ett poeng for Odd, på overtid og med tåspissen. Med både vekta og formen inne håper Holtan å få vokte nettmaskene for Norge.

- Jeg var med i troppen forrige gang, og synes jeg har forbedret meg siden sist. Formen er bra, og selv synes jeg at alt ligger til rette for en plass på landslaget. Og helst ikke bare på benken, sier keeperen offensivt.

- Hvordan går det med vekta?

- Sist gang dere spurte hadde jeg tatt av fire kilo. Det er nok blitt enda mer nå. Men jeg ser kanskje tjukk ut uansett hvor slank jeg er, sier han og smiler.

I går spilte han nok en solid kamp for Odd, riktignok mot et tamt Bryne-lag.

- Fikk et løft

- Det var en tøff kamp, med mye feltarbeid. Bryne har jo noen tøffe karer der framme, sier Holtan mens han får behandling for såret etter Dejan Pavlovic' knotter.

Selv om det ikke haglet med farlige skudd, fikk Odd-keeperen stadig mer å gjøre utover i kampen. Et par minutter på overtid skar Rune Medalen inn fra sida og skjøt. Men en glimrende beinparade, hvor Holtan såvidt fikk tåspissen sin på ballen, sørget for ett poeng til gjestene.

Nervøs Reine

- Erik har fått et løft etter at han var på landslaget. Han har en veldig liten feilprosent, sier trener Arne Sandstø.

Han syntes Odd var best i går, men er misfornøyd med at det ikke ble mål.

Bryne ligger fortsatt utsatt til, like over nedrykksstreken. I går måtte trener Reine Almqvist se kampen fra tribunen, som straff for å ha skjelt ut dommeren i en tidligere kamp:

- Det var en veldig nervøs opplevelse.

Bryne - Odd 0 - 0

BB: Morten Fevang, Odd

KLAR FOR SEMB: Erik Holtan er i godt slag for tida. Nå håper han at Nils Johan Semb vil gi ham en sjanse mellom Norges stenger. Brynes Dejan Pavlovic må konstatere at Holtan redder.