Helten krever oppvask

Petter Furuseth Olsen var sint reserve som scoret seiersmålet etter fire minutter på banen. Før nattas fest krevde han full opprydning i Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Se rundt deg - vi blir feiret som seriemestere, sier Brann-spissen. - Og det er jo hyggelig det, at folk liker det vi har gjort. Men alt må ikke glemmes i gleden over fornyet Tippeliga-kontrakt - sesongen har jo vært helt bånn. Og med så mange kritikkverdige ting å ta tak i, må det ryddes opp på alle plan i klubben.Petter Furuseth Olsen og Brann-gutta hadde bayer på bordet i natt. I klubbens lokaler forlanger de nå at alle begerne med malurt og møkk plasseres like synlig. For var det noe spillerne var enige om, så er det at sesongen 2002 ikke må skje igjen.Den kan ikke det. Hvis Brann skal kunne leve et verdig liv.

Selvkritikk

- Folk må gå i seg sjøl. Alle sammen i hele klubben. Men vi kan glede oss litt nå - det har jo ikke vært for mye av det denne sesongen. Glede, mener jeg, sier Petter Furuseth Olsen. Tommy Knarvik ga Brann 1- 0 på en vakker prestasjon rett før pause. Petter Furuseth Olsen gjorde 2- 0 da han kom fra benken og viste Teitur Thordarson at han ikke burde vært vraket. Men sinnet han bar med seg ut på Brann Stadion ble til glede da han scoret på sin gamle lagkamerat fra Tønsberg, Espen Bugge Pettersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer