Helten ville bytte klubb

Benkesliteren trodde tida i VIF var over. I går senket han Brann.

Vi fulgte kampen direkte

ULLEVAAL (Dagbladet): For gårsdagens cuphelt har vært usikker på sin egen posisjon i Vålerenga. Så usikker at et klubbskifte har vært fristende. Han vil jo først og fremst spille fotball.

-  Dette var kjempedeilig, sier Hulsker som kom inn for Tore André Flo etter 12 minutter i går. Og scoret på sitt første spark på ballen.

Nå åpner trener Kjetil Rekdal for enda mer spill.

-  Jeg var ikke overrasket over at han gikk rett ut og scoret. Det var høyaktuelt å bruke ham fra start i dag, og det kan godt tenkes at det er nettopp det vi gjør mot Brugge, sier Rekdal til Dagbladet.

-  Der trenger vi en rask enslig spiss, for vi blir nok liggende langt bakpå. Jeg tror ikke nordmenn flest er klar over hvilken utfordring

vi står overfor der nede, sier Rekdal.

-  Ikke noe drama

Treneren skryter av Hulsker og mener han har er blitt bedre og bedre på trening.

-  Jeg har ikke gjort noe dramatisk, men jeg har nok løftet meg litt, sier Hulsker som har gjort cupen til sin egen lille lekegrind. Etter to mål mot Brann står han nå hele 12 mål på 5 cupkamper.

-  Vi har jo spilt mot en del Mikke Mus-lag også, da, bemerker Hulsker.

Sesongen har vært preget av stor konkurranse om plassene i Vålerenga-angrepet.

-  Det er ikke tvil om at jeg har kommet i skyggen av Tore André og Steffen. Da er det sinnssykt deilig å prestere når du får sjansen. Vise at du fortsatt kan spille fotball. For du blir jo usikker selv også etter hvert, sier Hulsker.

Så usikker at et klubbskifte har vært fristende?

-  Jeg har vurdert å bytte klubb ja, sier Hulsker

Flere interessenter har kontaktet Vålerenga, og Bernt har snakket med noen av dem. Det har vært klubber både i Norge og utlandet.

Han ønsker seg en framtid på toppnivå, men senest fredag spilte han for VIF 2 mot KFUM.

-  Jeg må innrømme at jeg bare loffa rundt da. Å trene for seg selv når alle andre restituerer seg, nei det er ikke noe særlig, sier han

Men veien fra 3.divisjon til Mesterligakvalifisering kan gå fort for superreserven. Nå er han en av få spillere i troppen som kan vise til at han er i toppform.

Skadelista

Tre dager før en av Vålerengas viktigste kamper er det ikke mange av dem. Tore Andre Flo er ute med strekk.Stefan Ishizaki er ute med skade.Ronny Johnsen spilte gårsdagens kamp med en kraftig hodepine som ikke gikk over.Kjetil Wæhler har fått seg en trøkk i foten, men Rekdal regner med å klare å stable han på beina. Christian Grindheim fikk ei lårhøne, men de blir antakelig klar til kamp.Tom Henning Hovi har ryggproblemer.Ardian Gashi er i fengsel.Hvis lista ikke blir kortere må Rekdal ut og å handle - igjen.

-  Nå er vi bare 16 mann i troppen, så kanskje jeg og Lars (Bohinen) må begynne å trene. Det kan godt tenkes at vi må gjøre noe før overgangsvinduet stenger, sier Kjetil Rekdal.

Klinket til: Bernt Hulsker scoret begge målene for Vålerenga. - Det var kjempedeilig, sier han.
Tore André Flo måtte ut på grunn av skade. Han er uaktuell til Brugge-kampen.