Helten

MELLØS (Dagbladet): Moss- Stabæk 1- 3 etter straffespark. Tippeliga-bronsen er halvveis nedi baklomma. Og i går ordnet Frode Olsen cupfinale-drømmen for Stabæk. - I fjor var Stabæk et grått lag. I år slipper vi oss løs, og det gir resultater, sier keeperhelten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Først holdt han tett gjennom to timer med nervefotball. Så reddet han to mossestraffer og ble den store helten på Melløs. Dermed er Stabæk klar for den Ullevaal-festen de har snakket om i årevis.

- Det er ekstremt gøy å være med på cupfinalen. Stemningen er fantastisk. De andre spillerne har virkelig noe å glede seg til, sier 30-åringen.

Slo RBK

Og han burde vite. Frode Olsen den eneste Stabæk-spilleren som har vært med på å vinne cupfinale. I 1990 var han reservekeeper uten nok cupkamper for Rosenborg da RBK knuste Fyllingen. Men året etter fikk han pokal. Da var Olsen Strømsgodset-keeper og slo nettopp Rosenborg 3- 2.

1. november får han en ny mulighet til å slå trønderne på Ullevaal. - Det ville vært stort å ta hjem cupen, sier gårsdagens mann.

Men uansett har klubben hans gjennomført en sesong godt over det forventede. Bronsemedaljen i serien er så godt som sikret - og i går kveld kunne fotballfolk i Bærum gjør klar gåbortbuksene til den store Ullevaal-festen.

Ikke lang-baller

Keeper-veteranen er ikke i tvil om hva som har gjort Stabæk til et vinnerlag i år:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer