Dagbladet sporet opp Matti Nykänen:

- Helvete er ikke så ille som livet mitt var

Han er den største skihopperen i historien. Men Matti Nykänens (54) liv har vært en eneste stor skandale.

TUNGE TAK: - Jeg er veldig sensitiv og trives helst alene i bygda jeg bor i nå, forteller Matti Nykänen i dette eksklusive intervjuet. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
TUNGE TAK: - Jeg er veldig sensitiv og trives helst alene i bygda jeg bor i nå, forteller Matti Nykänen i dette eksklusive intervjuet. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRAN CANARIA (Dagbladet):

Vi hadde jaktet på ham en god stund, vi hadde lett etter ham dypt inne i de finske skoger, og oppe i Lappland, hvor det gikk rykter om at han bodde.

Vi nærmet oss ham via managere han sto oppført med. Vi skrev til regissører av dokumentarer han hadde figurert i. Ingen suksess.

Men det var da dette bisarre dukket opp i søket vårt. En «Matti Nykänen» skulle ha konsert på den finske baren på Gran Canaria en lørdag i november.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer