TILBAKE: Både Eden Hazard (t.h) og Tiemoue Bakayoko (i midten) er tilbake i aksjon for Chelsea. Det er et håp om at de vil rekke Tottenham-kampen til søndag. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TILBAKE: Både Eden Hazard (t.h) og Tiemoue Bakayoko (i midten) er tilbake i aksjon for Chelsea. Det er et håp om at de vil rekke Tottenham-kampen til søndag. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

«Hemmelig» Chelsea-comeback kan være dårlig nytt for Spurs

Eden Hazard og Tiemoue Bakayoko spilte en treningskamp bak lukkede dører.

(FourFourTwo): Chelseas superstjerne Eden Hazard har vært ute av spill siden juli, etter at han pådro seg en ankelskade på trening med Belgia.

Midtbanespilleren måtte opereres, og det var ventet at han ville være på sidelinja godt ut i september.

Men i dag skriver blant andre Sky Sports at både Hazard og nyinnkjøpte Tiemoue Bakayoko spilte en treningskamp bak lukkede dører i går. Sistnevnte hadde en mindre operasjon på kneet mot slutten av forrige sesong.

Den aktuelle kampen mot QPR endte 8-0, og Hazard spilte en omgang og kom blant annet på scoringslista i kampen som ble spilt på treningsanlegget Surrey. Det gir håp foran helgas viktige London-derby mot Tottenham.

Benken mot Spurs?

For de mest optimistiske har et håp om at duoen iallfall vil være på benken mot rivalene på Wembley. Det vil i så fall være svært godt nytt for et Chelsea-lag som tapte 2-3 mot Burnley hjemme i serieåpningen.

De blå pådro seg også to røde kort (Gary Cahill og Cesc Fabregas), og vil dermed ha et svekket mannskap mot de liljehvite førstkommende søndag. Håpet er nok at Bakayoko vil ta over plassen til Fabregas.

«Det er en sjanse for at Hazard vil være på benken dersom Pedro ikke blir spilleklar», skriver engelske The Telegraph.

«Eden Hazard og Tiemoue Bakayoko er sjokkkandidater til å delta i Chelsea i søndagens London-derby mot Tottenham», skriver The Sun.

Costa streiker

Samtidig fortsetter angriperen Diego Costa å streike. Klubben har allerede gitt ham en bot for å ikke returnere til trening, og kommer til å fortsette med det til han eventuelt kommer tilbake til London.

Men for øyeblikket holder Costa seg i hjemlandet Brasil, og det er ventet at han vil reise til Madrid der han skal forsøke å tvinge gjennom en overgang til eksklubben Atlético Madrid.

Costa skal fortsatt ha et hus i Madrid etter sine fire sesonger der, skriver The Telegraph.

Det er heller ikke første gangen Costa går til streik mot klubben. Han gjorde det samme i tre dager under oppkjøringen til forrige sesong fordi han ville til Madrid.

Chelsea tok da kontakt med Atlético for å advare klubben om at de ville anmelde dem til FIFA dersom de fortsatte å oppsøke Costa. I stedet ble Kevin Gameiro signert.

Problemet for Costa nå er at Atlético Madrid ikke kan registrere spillere før i januar på grunn av overgangsforbudet klubben ble ilagt.

FANTASY: Er du en av dem som startet sesongen elendig? Fortvil ikke! Vi tar for oss alle spillerne som leverte denne runda, og ser på hvilke spillere du bør vurdere framover. Gjesten vår er en som har spilt mot Manchester United nylig, og han forteller hvem som imponerte ham mest. Video: Per Ervland / Dagbladet Vi... Vis mer