LEDER DAGBLAD-CUP: Søgne G14 leder Dagbladets konkurranse i Norway Cup. I dag vant de 3-1 mot Beshiktash og er klare for finale på Ekebergsletta i morgen. Tomålsscorer Stian Arnesen står foran. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
LEDER DAGBLAD-CUP: Søgne G14 leder Dagbladets konkurranse i Norway Cup. I dag vant de 3-1 mot Beshiktash og er klare for finale på Ekebergsletta i morgen. Tomålsscorer Stian Arnesen står foran. Foto: Fredrik Ø. SandbergVis mer

«Hemmelig» cornertrekk sendte Søgne til finale

Videre i Dagbladets konkurranse på Ekebergsletta.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): I Dagbladets egen konkurranse på Ekebergsletta er vi kommet helt til innspurten. Sørlendingene fra Søgne vant 3-1 mot makedonske Beshiktash i semifinalen i Norway Cup. Dermed er Søgne det laget som Dagbladet følger videre i jakten på turneringsseier.

Søgne møter meksikanske Dep Guadalajara i Chivas G14-finalen i morgen.

I semifinalen imponerte sørlendingene med effektivitet foran motstanderens mål.

Etter 1-1 ved pause, var det to cornertrekk som sikret seieren finaleplassen til Søgne.

Stian Arnesen (14) og Aleksander Kjellevand (14) har sammen med lagkameratene trent på et spesielt cornertrekk i hele sommer.

I kveld fikk laget lønn for strevet.

Først sendte Aleksander Kjellevand en corner rett i mål - før han etterpå sendte et hjørnespark på bakre stolpe til Stian Arnesen som headet inn 3-1. Arnesen scoret også Søgnes mål før pause.

- Vi har trent mye på frispark og cornere før Norway Cup. Oppskriften er hemmelig. Hvertfall før finalen i morgen, sier dagens tomålsscorer Arnesen.

- Det eneste jeg kan si er at vi har lykkes. Vi har jo Aleksander på laget, han er Søgnes svar på David Beckham, sier Arnesen.

I sitt første år på Norway Cup er laget klare for finalespill. Tidligere i sommer vant laget en turnering i Danmark.

- Det er helt topp å være klare for finale. Nå skal vi vinne, sier Aleksander Kjellevand.