Hemmelig møte med Camilla

Bækkelaget- Stabæk 28- 22. Fredag var BSK-trener Frode Kyvåg i København. Etter det Dagbladet erfarer, møtte han Camilla Andersen og ledelsen i klubben hennes.

BSK-sponsorene jobber for å få den danske stjernen til Oslo-klubben.

Selv om gårsdagens seriekamp mot Stabæk avslørte at BSK har et kjempetalent på gang på venstrebacken i unge Hanne Halén (20), krever ambisjonene om å nå langt i Champions League en rutinert toppspiller.

- Jeg ser at Dagbladet har en versjon om Camillas framtid, og VG har en annen. Men jeg har en tredje, kommenterer Frode Kyvåg med et lurt smil.

Han bekrefter å ha vært gjennom samme regnestykket som Dagbladet lørdag. Nemlig muligheten for at dansk TV 2 som betaler Camillas lønn i Frederiksberg, overfører engasjementet sitt til Bækkelaget.

Gitte-erstatter

- En ting er sikker: Vi skal ha en erstatter for Gitte Madsen seinest til den andre puljekampen i Champions League mot Krim Electa, sier Frode Kyvåg.

Bortekampen mot slovenske Electa spilles 7. november. Men mye tyder på at erstatteren blir klar allerede denne uka, og at det blir ingen ringere enn spilleoppleggeren på det danske landslaget, Camilla Andersen.

I dag drøfter Bo Nelander i firmaet GlovReklame finansieringen av leie/kjøp av Camilla med flere potensielle sponsorer.

Sponsor på kroken

I tillegg er ledelsen for Bækkelagets elitelag i håndball i forhandlinger med en sponsor som er interessert i å kjøpe den siste ledige plassen på Bækkelags-jentenes drakt.

- Det er pengene det står på, og vi jobber intenst med saken, sier lederen for elitelagets styringsgruppe, Lars Lie, til Dagbladet.

<B>PÅ VEI TIL NORGE: Camilla Andersen</B> vil spille for Bækkelaget, men det økonomiske fundamentet må være i orden før hun kommer.