Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hemmelig Ødegaard-avtale

Real Madrid må betale hvis de skal hente tilbake Martin Ødegaard fra Real Sociedad før avtalen går ut, ifølge Cadena Cope.

TILBAKE: Martin Ødegaard har slitt med skade den siste tida, men var tilbake på banen mot Real Madrid forrige helg. Foto: Ander Gillenea / AFP / NTB Scanpix
TILBAKE: Martin Ødegaard har slitt med skade den siste tida, men var tilbake på banen mot Real Madrid forrige helg. Foto: Ander Gillenea / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Martin Ødegaard (20) koster Real Sociedad to millioner euro per sesong, ifølge den spanske radiostasjonen Cadena Cope.

Det vil mange beskrive som et varp i dagens marked.

Etter Ødegaards gode prestasjoner har det derimot blitt spekulert om Real Madrid henter nordmannen tilbake før toårsavtalen med Real Sociedad utløper.

Ifølge Marca har Real Madrid allerede begynt å planlegge integreringen av Ødegaard på førstelaget, og at toårsavtalen kan bli brutt.

I så fall må Real Madrid betale en kompensasjon på fire millioner euro til Real Sociedad, skriver Cope onsdag formiddag.

KUNNSKAPSRIK: Martin Ødegaard har tatt spansk fotball med storm denne sesongen, men også på sidelinjen viser unggutten gode ferdigheter. Video: Real Sociedad/Twitter. Vis mer

- Trenger tid

Ødegaard har slitt med en skade den siste tida, men var tilbake da Real Sociedad tapte 3-1 mot Real Madrid.

Det var Ødegaards første gjensyn med Santiago Bernabéu siden han ble tidenes yngste Real Madrid-spiller da han ble byttet inn mot Getafe i mai 2015.

Emilio Butragueño, mannen som presenterte Ødegaard da han signerte for klubben, kom med lovord etter kampen.

- Vi er veldig fornøyde med hvordan det går framover. Han utvikler seg og har hatt gleden av å ha en fantastisk sesong, sa klubbdirektøren.

- Vi håper han fortsetter å vokse som spiller. Vi er veldig glade på hans vegne. Men han trenger å bli enda mer moden.

SKADET: Martin Ødegaard må ty til alternativ trening ettersom han for tiden er ute med skade. Vis mer

Vil bli i Real Madrid

Ødegaard, som før kampen sa at han ikke kom til å feire om han scoret mot Real Madrid, fastholder at han ønsker å bli værende i klubben.

- Målet mitt er å lykkes i Real Madrid, men akkurat nå er jeg lykkelig i La Real, sier Ødegaard.

- Jeg bryr meg ikke om jeg må vente to eller fem år for å spille for Real Madrid. Jeg ønsker å vinne La Liga med Real Madrid.

Real Sociedad har fått en flott start på sesongen, og ligger for øyeblikket på sjetteplass på tabellen. Real Madrid er nummer to bak Barcelona på målforskjell.

Real Sociedad tar imot Eibar på hjemmebane lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media