Hemmelig plan mot Chelsea

John Arne Riise vet sjefen pønsker på noe helt spesielt foran møtet med Chelsea.

Følg storkampen på Dagbladet.no!

Denne helgen møtes de fire største i Premier League.

I dag åpner det med Liverpool (3. plass) mot Chelsea (2. plass). Det skiller åtte poeng mellom lagene og John Arne Riise forsikrer at ingen i Liverpool har gitt opp sølvet ennå.

-  Vi må bare fortsette å jobbe hardt. Vi har ikke gitt opp noe ennå. Det er en utrolig viktig helg for oss og klart det er mulig å slå Chelsea. Vi har virkelig lyst til å vinne, sier Riise til Dagbladet.

Treningsfri

Hvordan Liverpool skal slå Chelsea vil Riise derimot ikke røpe.

-  Sjefen har en formening om hvordan vi skal slå Chelsea, men den oppskriften er nok hemmelig, forklarer han. Laget har hatt tre dager treningsfri denne uka, en helt ny taktikk fra manager Rafael Benitez.

-  Det har vært deilig med treningsfri noen dager. Det er ikke noe vi pleier å få uka før en så viktig kamp, men det har vært mye helt siden jul, forklarer Riise, som var på benken da Liverpool slo Watford forrige helg.

MÅLSUGEN: John Arne Riise scoret mot Chelsea i Community Shield i august. Blir det ny nettkjenning i dag? FOTO: SCANPIX
MÅLSUGEN: John Arne Riise scoret mot Chelsea i Community Shield i august. Blir det ny nettkjenning i dag? FOTO: SCANPIX Vis mer

-  Jeg vet ikke om jeg spiller denne helga. Selvfølgelig blir jeg litt skuffa om jeg ikke får spille en kamp som er så stor og viktig, men det får vi aldri vite før kampdag. Det er greit å hvile noen kamper også, vi skal tross alt holde hele sesongen. Jeg blir ikke knust av å stå over en kamp, forsikrer backen.

-  Tenker ikke gull

Søndag tar Arsenal (4. plass) i mot Manchester United (1.plass) på Emirates Stadium. Begge lag er i utrolig god form og Ole Gunnar Solskjær håper å få spille.

-  Det er bare snakk om å være tålmodig. Sjefen sørger for at alle får kamper og får gjort sitt. Ronaldo og Rooney kan ikke vinne hver eneste kamp for oss, og vi har sett mange ganger at hele stallen blir benyttet, sier Solskjær, som har scoret ni mål på 17 kamper.

Selv om United leder serien seks poeng foran Chelsea tør nordmannen ikke tenke på gull.

Bærer frukter

-  Vi ønsket å lede serien i januar. Nå er vi i den posisjonen, og der ønsker vi å være i april og mai også. Men vi kan ikke tenke på seriegull og trofeer nå, vi må bare ta en kamp av gangen, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Han mener den gode sesongen skyldes godt trenerarbeid fra Sir Alex Ferguson og hans assistent Carlos Queiroz.

MÅLSUGEN: John Arne Riise scoret mot Chelsea i Community Shield i august. Blir det ny nettkjenning i dag? FOTO: SCANPIX
MÅLSUGEN: John Arne Riise scoret mot Chelsea i Community Shield i august. Blir det ny nettkjenning i dag? FOTO: SCANPIX Vis mer

-  De siste sesongene har vi ikke vært helt i toppen, men nå kan vi se at arbeidet de gjør virkelig bærer frukter. Laget spiller veldig bra fotball og vi ser sterke og dynamiske ut, påpeker Solskjær.

Følg storkampen på Dagbladet.no!

STORKAMP Arjen Robbens Chelsea har slitt litt de siste ukene. Men kanskje var 4-0 seieren mot Wigan forrige helg et varsko om at formen er i anmarsj?
FAVORITTER: Chelsea har vunnet de fem siste ligakampene mot Liverpool. I fjor seiret londonerne hele 4-1 på Anfield.