Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hemmelig superspiss på vei til Odd Grenland

Skyter som en hest.

(Dagbladet.no): Odd Grenland mistet både Olivier Occean og Patrick Suffo etter fjorårssesongen. Nå er en spisserstatter på vei til telemarksklubben, skriver Telemarksavisa.

Odd-trener Arne Sandstø vil ikke røpe navn eller detaljer, av frykt for at andre klubber skal rappe spissen som trolig er klar når sesongen fortsetter i juli.

Sandstø sier til avisa at spissen nesten er klar, bare formaliteter gjenstår. Den mystiske spissen er 24 år og ikke norsk.

- Dette er en klok og meget bra spiss som skyter som en hest sparker. Han vil garantert styrke oss, sier Sandstø.

Odd Grenland slo Korsvoll 2-0 i cupen i går kveld, og sjansestatistikken på 10-1 viser at det er behov for en målscorer på Falkum.

- Vi tok vel ikke i all verden. Men meningen er jo å gå videre i cupen, sier Tommy Svindal Larsen til Varden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling