Hemmelige observasjoner

Bayer Leverkusen-Nürnberg 2-2. Stig Inge Bjørnebye så Tommy Svindal Larsen med tanke på Skottland og Slovenia, men han vil helst ikke snakke om det. Etter avtale med Åge Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi er blitt enige om å holde spillerobservasjonene for oss sjøl og ikke rapportere gjennom media, sier Bjørnebye til Dagbladet. Av følgende grunner: - Først og fremst fordi vi vil ha ro rundt den jobben vi gjør og skal gjøre, fortsetter Bjørnebye.

- Åge så Hamkam-Viking i går - jeg så Tommy Svindal Larsen.

Litt annerledes

- Fram til uttaket av den neste troppen skal vi se mange spillere. Og fordi vi ønsker å være veldig nøye i jobben, er det like greit at vi holder det for oss sjøl.

Men: Stig Inge Bjørnebye røper så mye at han kjente igjen Tommy Svindal Larsen. Hvilket betyr at nordmannen på sentral midtbane i Nürnberg spilte en OK kamp mot laget som slo Real Madrid 3-0 i Mesterligaen onsdag kveld.

- Men det blir litt annerledes der - de spiller jo mann mot mann. Og som en av to sentrale midtbanespillere blir derfor Tommy liggende i en slags to mot to mens resten av det som skjer rundt dem er virvar.

Tommy Svindal Larsen var gjennom en fysisk test før han ble kampklar i går. Ifølge Bjørnebye holdt han bra og var en interessant observasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer