Hemmelige observasjoner

Bayer Leverkusen-Nürnberg 2-2. Stig Inge Bjørnebye så Tommy Svindal Larsen med tanke på Skottland og Slovenia, men han vil helst ikke snakke om det. Etter avtale med Åge Hareide.

- Vi er blitt enige om å holde spillerobservasjonene for oss sjøl og ikke rapportere gjennom media, sier Bjørnebye til Dagbladet. Av følgende grunner: - Først og fremst fordi vi vil ha ro rundt den jobben vi gjør og skal gjøre, fortsetter Bjørnebye.

- Åge så Hamkam-Viking i går - jeg så Tommy Svindal Larsen.

Litt annerledes

- Fram til uttaket av den neste troppen skal vi se mange spillere. Og fordi vi ønsker å være veldig nøye i jobben, er det like greit at vi holder det for oss sjøl.

Men: Stig Inge Bjørnebye røper så mye at han kjente igjen Tommy Svindal Larsen. Hvilket betyr at nordmannen på sentral midtbane i Nürnberg spilte en OK kamp mot laget som slo Real Madrid 3-0 i Mesterligaen onsdag kveld.

- Men det blir litt annerledes der - de spiller jo mann mot mann. Og som en av to sentrale midtbanespillere blir derfor Tommy liggende i en slags to mot to mens resten av det som skjer rundt dem er virvar.

Tommy Svindal Larsen var gjennom en fysisk test før han ble kampklar i går. Ifølge Bjørnebye holdt han bra og var en interessant observasjon.

Utrolig viktig

Og etter samtale med Åge Hareide kan det tenkes at en av dem tar enda en tur til Tyskland neste helg.

- Jeg kan ikke si hvem vi skal se, men vi skal som sagt se mange. Den jobben vi gjør nå er utrolig viktig, sier Stig Inge Bjørnebye.

I DET STILLE: Åge Hareide og Stig Inge Bjørnebye vil holde sine observasjoner for seg selv.
HOLDER: Nürnberg-kaptein Tommy Svindal Larsen ble friskmeldt til kampen mot Bayer Leverkusen - og gjennomførte den greit. Men landslagssjefene Åge Hareide og Stig Inge Bjørnebye ønsker å være tause om det de observerer.