Raheem Sterling scorer mål som aldri før

Hemmeligheten bak City-stjernas utrolige forvandling

En tidligere Arsenal-spiller har hjulpet Pep Guardiola til å få det beste ut av Raheem Sterling, som nå har blitt en skikkelig målscorer.

USTOPPELIGE: Så glad var City-manager Pep Guardiola da Raheem Sterling avgjorde kampen mot Huddersfield på overtid. Sterling har blitt matchvinner på overtid i to ligakamper denne sesongen. Foto: REUTERS/Andrew Yates/NTB Scanpix
USTOPPELIGE: Så glad var City-manager Pep Guardiola da Raheem Sterling avgjorde kampen mot Huddersfield på overtid. Sterling har blitt matchvinner på overtid i to ligakamper denne sesongen. Foto: REUTERS/Andrew Yates/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): Manchester City-spiller Raheem Sterling (22) har aldri scoret flere mål enn han har gjort denne sesongen. Totalt har det blitt ni scoringer i Premier League og fire scoringer i Champions League fra den hurtige vingen.

Det gir 12 mål på 18 kamper. 22-åringens beste målsnitt fra tidligere var elleve scoringer på 47 kamper.

– Vi er i november og han har allerede slått rekorden, så det er topp. Men ikke bare når det gjelder mål, han er også sterk og holder på ballen – før mistet han mange baller, nå takler han situasjoner mye bedre en-mot-en og framprovoserer frispark, sier Pep Guardiola ifølge Manchester Evening News.

Unggutten slo igjennom i Liverpool som tenåring hvor han nettet ni mål og hadde sju assist i 2013/14-sesongen. Sesongen etter ble det sju mål for de røde før turen gikk til Manchester. Etter en nokså rolig start i debutsesongen ble det totalt sju mål på 2509 minutter forrige sesong. Det tallet har han allerede knust denne sesongen.

Få unggutter har likevel blitt kritisert så mye i engelske medier som Sterling, som i likhet med resten av England skuffet stort under EM. Med prislappen på rundt 49 millioner pund var det også stilt store forventninger til den lynhurtige angriperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer