Hemmeligheten bak Haalands unike ungdomslag

Erling Braut Haalands gamle trener sto for et av landets mest unike barne- og ungdomsprosjekter. Nå frykter han for konsekvensene av 15 måneder uten kamper og trening.

HJERNEN: Alf-Ingve Berntsen er en av få trenere i Norge med UEFA A-sertifikat som har valgt å vie seg til de yngre klassene. I fjor skrev han boken «Fotballprosjektet: Flest mulig. Lengst mulig. Best mulig» om filosofien bak utviklingen av det såkalte G99-kullet på Bryne, som også Erling Braut Haaland var del av.
HJERNEN: Alf-Ingve Berntsen er en av få trenere i Norge med UEFA A-sertifikat som har valgt å vie seg til de yngre klassene. I fjor skrev han boken «Fotballprosjektet: Flest mulig. Lengst mulig. Best mulig» om filosofien bak utviklingen av det såkalte G99-kullet på Bryne, som også Erling Braut Haaland var del av. Vis mer
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer