Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Edvartsen-konflikten:

Hemmelighetsfull dommerforening etter oppvaskmøtet: - Et ok møte

- En krevende prosess, sier Nils Fisketjønn.

Dommersjef Terje Hauge og Svein Erik Edvartsen har skværet opp. Onsdag var de begge tilstede i et møte med dommerne i eliteserien.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Dommersjef Terje Hauge og Svein Erik Edvartsen har skværet opp. Onsdag var de begge tilstede i et møte med dommerne i eliteserien.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var TV 2 som tidligere onsdag meldte at eliteseriens fotballdommere skulle samles til et oppvaskmøte i kjølvannet av konflikten mellom Svein Erik Edvartsen og Terje Hauge.

Den konflikten ble løst i helgen, men onsdag ble det altså holdt et møte med dommerne i eliteserien.

Ola Hobber Nilsen sier overfor TV 2 at han ikke vil gå i detalj om hva som ble sagt på møtet, men skal sammenfatte det som ble sagt i et innspill som vil bli sendt til NFF torsdag.

– Det var ok møte, alle som har lyst til å si noe har sagt noe, sier Hobber Nilsen til kanalen.

Nils Fisketjønn i konkurranseavdelingen i NFF, sier til kanalen at møtet var en del av løsningsforslaget NFF kom med i et møte med Edvartsen fredag.

- Dommerne satt sammen og diskuterte utfordringene. Dette er en krevende prosess, sier Fisketjønn til Dagbladet.

Dommersjef Terje Hauge har ikke besvar Dagbladets henvendelse onsdag kveld.