Hemmelighetsfull Maradona: - Jeg vil veldig gjerne bli en del av FIFA

Hevdes at 54-åringen er lysten på presidentvervet.

YO: Diego Maradona legger ikke skjul på at han har lyst på en rolle i FIFA. Spørsmålet er om det ikke er presidentvervet han er ute etter. Foto:   REUTERS / Marcos Brindicci / NTB Scanpix
YO: Diego Maradona legger ikke skjul på at han har lyst på en rolle i FIFA. Spørsmålet er om det ikke er presidentvervet han er ute etter. Foto: REUTERS / Marcos Brindicci / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballstorheten Diego Maradona drømmer fortsatt om å bli en del av FIFA. Men det er litt uklart om 54-åringen ønsker presidentposten.

- Jeg vil bekjempe mafiaen som fortsatt er i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), sier argentineren til TV-kanalen America, ifølge Sky Sports.

Maradona har aldri lagt skjul på hva han synes om FIFA-president Sepp Blatter. I mai uttalte den argentinske legenden at han nøt korrupsjonsskandalen som til slutt presset den sveitsiske 79-åringen til å gå av som øverste sjef.

Maradona sa først at han ville bli visepresident, men kort tid etter hevdet den uruguayanske journalisten og forfatteren Victor Hugo Morales at den tidligere fotballspilleren hadde planer om å bli president.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

På direkte spørsmål fra America om Maradona nå ønsker å bli Blatters etterfølger, svarer han hemmelighetsfullt:

- Jeg vil veldig gjerne bli en del av FIFA.

Presidentvalget skjer på en ekstraordinær kongress i Zürich 26. februar neste år.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer