YO: Diego Maradona legger ikke skjul på at han har lyst på en rolle i FIFA. Spørsmålet er om det ikke er presidentvervet han er ute etter. Foto:   REUTERS / Marcos Brindicci / NTB Scanpix
YO: Diego Maradona legger ikke skjul på at han har lyst på en rolle i FIFA. Spørsmålet er om det ikke er presidentvervet han er ute etter. Foto: REUTERS / Marcos Brindicci / NTB ScanpixVis mer

Hemmelighetsfull Maradona: - Jeg vil veldig gjerne bli en del av FIFA

Hevdes at 54-åringen er lysten på presidentvervet.

Fotballstorheten Diego Maradona drømmer fortsatt om å bli en del av FIFA. Men det er litt uklart om 54-åringen ønsker presidentposten.

- Jeg vil bekjempe mafiaen som fortsatt er i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), sier argentineren til TV-kanalen America, ifølge Sky Sports.

Maradona har aldri lagt skjul på hva han synes om FIFA-president Sepp Blatter. I mai uttalte den argentinske legenden at han nøt korrupsjonsskandalen som til slutt presset den sveitsiske 79-åringen til å gå av som øverste sjef.

Maradona sa først at han ville bli visepresident, men kort tid etter hevdet den uruguayanske journalisten og forfatteren Victor Hugo Morales at den tidligere fotballspilleren hadde planer om å bli president.

På direkte spørsmål fra America om Maradona nå ønsker å bli Blatters etterfølger, svarer han hemmelighetsfullt:

- Jeg vil veldig gjerne bli en del av FIFA.

Presidentvalget skjer på en ekstraordinær kongress i Zürich 26. februar neste år.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram