Gjert Ingebrigtsen

Hemmelighetsfull om Gjert-møte

Sportssjef i friidrettsforbundet Erlend Slokvik (61) ønsker ikke å si noe om møtet med Gjert Ingebrigtsen (57) og Narve Gilje Nordås (25).

UTTALER SEG: Gjert Ingebrigtsen snakker om bråket i sommer. Foto: Lise Åserud / NTB
UTTALER SEG: Gjert Ingebrigtsen snakker om bråket i sommer. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det blir internt hva som ble sagt der, skriver Erlend Slokvik i en SMS til TV 2.

Møtet ble satt opp i kjølvannet av Friidretts-VM i Budapest, der Gjert Ingebrigtsen ikke fikk akkreditering til mesterskapet.

Årsaken var den pågående feiden mellom ham og sønnene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen. Samtidig er pappa Ingebrigtsen trener for Narve Gilje Nordås, som blant annet tok bronse på 1500 meter i VM.

Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås snakker heller angivelig ikke sammen.

- Jeg kan leve med hva som helst så lenge det er komfortabelt for Narve. Og at han på en måte er trygg på at han får de beste rammebetingelsene man kan tilby, sier Ingebrigtsen til TV 2.

INTERNE UTFORDRINGER: For sportssjef Erlend Slokvik. Foto: Gorm Kallestad / NTB
INTERNE UTFORDRINGER: For sportssjef Erlend Slokvik. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer

Slokvik, sportssjef i friidrettsforbundet, har tidligere uttalt seg i større ordelag om det nylige møtet med Gjert Ingebrigtsen og Gilje Nordås.

- De familiære sakene skal ikke og kan ikke vi ha noe med. Det må de eventuelt løse opp i selv. Hvordan de kommuniserer internt i familien må de ordne opp i selv, sier Slokvik til kanalen.

KRYSTALLKLAR: Jakob Ingebrigtsen var ikke nådig da han vurderte formen til Dagbladets reporter. Reporter: Stian With. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Gjert Ingebrigtsen var på sin side fornøyd med møtet - og håper at partene kan finne en løsning før Paris-OL neste år.

- Nå kjenner jeg ikke til settingen som det er sagt i. Men det er klart, det er jo en gitt sak som må løses mellom to parter. Så da er det de to partene som må løse det. Så det håper jeg at vi skal få til før vi toger inn i Paris. Men det kan jeg ikke si noe om nå, sier Ingebrigtsen til TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer