Hemmelighetsfull om Haaland-plan

Borussia Dortmund-trener Lucien Favre ville torsdag ikke røpe om Erling Braut Haaland starter lørdagens Bundesliga-kamp mot Union Berlin eller ikke.

STORSPILLER: Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland feirer et mål, men det er ikke sikkert at han starter neste kamp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
STORSPILLER: Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland feirer et mål, men det er ikke sikkert at han starter neste kamp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nordmannen kan fortsette som reserve selv etter storsuksessen og fem mål på to kamper som innbytter. 19-åringen er blitt et hett navn i tysk fotball.

- Starter Haaland?

- Det kan jeg ikke svare på. Det kan hende, men vi får se, sa Favre på en pressekonferanse torsdag.

Han smilte lurt mens han svarte.

Torsdag ble det klart at Paco Alcacer forsvinner fra Dortmund. Han er i de siste forhandlingene med en spansk klubb.

- Vi må se på det vi har av spillere til enhver tid. Vi har nå også fått inn Erling (Braut Haaland), og han er i supert slag, sa sportsdirektør Michael Zorc.

Haaland står med en scoring hvert 11,4 minutt hittil for Borussia Dortmund i den tyske serien.

Han kom fra Salzburg ved nyttårstider og skal ifølge flere medier ha kostet vel 200 millioner kroner. Haalands kontrakt med den tyske klubben løper til sommeren 2024. Det er innbakt en utkjøpsklausul som skal være på cirka 750 millioner kroner ifølge avisen Bild.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer