Hemmelighetsfull van Gaal: - Jo, jeg liker di Maria, men jeg liker også Messi

Mens Xabi Alonso ønsker lagkameraten lykke til i United.

SNART KLAR?: - Jo, jeg liker di Maria, men jeg liker også Messi, svarer Louis van Gaal på spørsmål om Angel di Maria. Foto: EPA / KIKO HUESCA / NTB Scanpix
SNART KLAR?: - Jo, jeg liker di Maria, men jeg liker også Messi, svarer Louis van Gaal på spørsmål om Angel di Maria. Foto: EPA / KIKO HUESCA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Også denne helgen endte skuffende for Manchester United, som ikke greide å slå Sunderland i ettermiddag.

Det endte riktignok ikke med tap, slik som mot Swansea, men United måtte nøye seg med ett poeng mot Sunderland.

Det som kan være et lys i enden av tunellen for United-fansen er at Angel di Maria ser ut til å nærme seg klubben.

Tidligere i dag fortalte Real Madrid-trener Carlo Ancelotti at 26-åringen har tatt farvel med lagkameratene sine.

- Di Maria har ikke trent med oss i dag. Det er ikke offisielt ennå, men han er veldig nær en overgang. Vi takket ham for alt han har gjort for oss, sier Ancelotti ifølge Manchester Evening News.

Spurt om di Maria Etter Uniteds kamp mot Sunderland, var ikke manager Louis van Gaal veldig snakkesalig når det kom til di Marias overgang til klubben.

- Det er alltid klubbens oppgave å annonsere en overgang. Og når vi synes at tiden er inne for en å annonsere en overgang, ja, da skal vi komme til dere og fortelle at vi har kjøpt den eller den spilleren. Men akkurat nå kan vi ikke si noe, sier van Gaal til Sky Sports etter uavgjortkampen mot Sunderland.

En Sky Sports-journalist, som er ekspert på spansk fotball, meldte i går kveld at United kommer til å signere di Maria nå til uka.

Alonso bekrefter United-overgang Og i kveld har også di Marias lagkamerat i Real Madrid, Xabi Alonso, skrevet på Twitter at han ønsker 26-åringen lykke til i sin nye klubb.

- Ønsker deg alt godt, selv i Manchester United, skriver Alonso.

Selv om van Gaal ikke ville bekrefte noenting rundt overgangen, erkjente nederlenderen at han liker argentineren.

- Jo, jeg liker di Maria, men jeg liker også Messi. Det er mange spillere i verden som jeg liker, men det betyr ikke at de alle kan komme til Manchester United, understreket van Gaal.