Hemmeligholder Real Madrids Oslo-planer

- De vil ikke at vi skal si det.

KOMMER TIL OSLO: Martin Ødegaard, som på dette bildet blir klubbhistoriens yngste Real Madrid-spiller da han bytter med Cristiano Ronaldo i oppgjøret mot Getafe 23. mai, er med mot Vålerenga førstkommende søndag. Foto: Scanpix
KOMMER TIL OSLO: Martin Ødegaard, som på dette bildet blir klubbhistoriens yngste Real Madrid-spiller da han bytter med Cristiano Ronaldo i oppgjøret mot Getafe 23. mai, er med mot Vålerenga førstkommende søndag. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På søndag klokken 15.00 blåses oppgjøret mellom Vålerenga og Real Madrid på Ullevaal stadion i gang. Nær sagt samtlige av de 27 168 billettene som ble lagt ut for salg er revet bort.

Interessen for å se Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og vår egen Martin Ødegaard spille mot Norges tredje beste lag er enorm.

- Vi er per definisjon utsolgt. Bare i dag har jeg fått rundt 60 e-poster fra folk som ønsker billetter. Jeg tror vi kunne solgt 40 000-45 000 om vi hadde hatt mulighet til det, sier billettansvarlig i Vålerenga Frode Veie til Dagbladet.

Hemmelig program Vålerenga har betalt Real Madrid om lag 12 millioner kroner for å komme til Oslo. Et fullsatt Ullevaal sikrer likevel hovedstadsklubben et overskudd på nærmere fem millioner kroner.

Detaljene i kontrakten med spanjolene er imidlertid VIFs daglige leder Stig-Ove Sandnes ikke villig til å røpe. Det Dagbladet likevel vet, er at Real Madrid lander i Oslo lørdag og reiser igjen søndag kveld.

Men Sandnes nekter for eksempel å opplyse om hvor det hvitkledde stjernegalleriet skal bo.

- Det kan jeg ikke si. Det er ikke ønskelig fra Real Madrids side. De vil ikke at vi skal si det. Det vil jo komme ut etter hvert, men de vil ikke at det skal komme ut på nåværende tidspunkt, sier Sandnes til Dagbladet.

Benitez møter pressen Sandnes vil heller ikke fortelle om noen av Real Madrids spillere og ledere er forpliktet til å prate med media etter matchen.

- Det er vel det som er åpent, det er det Real Madrid som definerer, men det vil være tid til en pressekonferanse før kampen, sier Sandnes.

VIF-lederen legger altså ikke skjul på at sjansen er stor for at det blir en pressekonferanse i forkant av oppgjøret. Til seansen, som sannsynligvis vil holdes på lørdag ettermiddag, stiller nok Real Madrid med trener Rafael Benitez og én spiller.

Den spilleren blir fort 16 år gamle Ødegaard, som nå befinner seg i Tyskland, hvor «Los Blancos» skal delta i treningsturneringen Audi Cup tirsdag og onsdag sammen med vertskapet Bayern München, engelske Tottenham og italienske AC Milan.

- Vi skal ha et intermøte i morgen hvor vi skal legge den siste planen, så vi vil offentliggjøre mer av programmet seinere, sier Sandnes.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer