- Henchoz spyttet på meg

Liverpool vant, men Sheffield U-sjef Neil Warnock fortsetter feiden.

Liverpool måtte ha ekstraomganger, og var først sikre på avansement til ligacupfinalen da Michael Owen vippet inn 2-0 på Anfield i går kveld.

Den første kampen ble etterfulgt av kjefting mellom de to klubbene. Slik blir det blitt igjen etter Neil Warnocks påstander til nyhetsbyrået PA om spytting fra Stephane Henchoz.

- Sammy Lee vet hva som skjedde. Stephane Henchoz vet det. Han spyttet på meg, og det er ikke særlig sportslig, sier Warnock om Liverpools sveitsiske stopper.

- Hva sier de? At han spyttet på bakken? Jeg kommer ikke til å endre mitt syn på dette.

Liverpool-manager Gerard Houllier er glad for finaleplassen, men reagerer kraftig på sin kollegas påstander.

- Jeg forsvarer laget mitt. Neil snakker litt for høyt, og sier mye som ikke er sant. At vi ikke ville bytte trøyer, og at vi ikke har kontroll over spillerne våre.

TV-bildene fra Anfield i går kveld viser ikke klart om Henchoz slengte av gårde ei spyttklyse mot Warnock eller ikke. Men det er ikke tvil om at assistenttrener Lee måtte dra sveitseren vekk fra Warnock etter kampslutt.

Det engelske fotballforbundet ber nå trolig om bildene fra ligacupoppgjøret, og vil studere dommer Alen Wileys rapport, for å finne ut om noen skal staffes.

I mellomtida kan Liverpool-fansen glede seg over finale på Millenium Stadium i Cardiff 2. mars - mot enten Manchester United eller Blackburn.

  • Den andre semifinalekampen spilles i kveld, og du kan følge den direkte på Dagbladet.no fra kl. 21.

    (Dagbladet.no)

<B>UTSLÅTT:</B> Neil Warnock trøster sin Sheffield United-spiller Michael Tonge etter tapet i går kveld.
SPYTTKLYSE:</B> Stephane Henchoz (høyest) har foreløpig ikke svart på anklagene fra manageren.