Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henderson kan bli Liverpool-klar i dag

Dalglish er villig til å legge 200 millioner kroner på bordet.

NÆR OVERGANG: Jordan Henderson er nær en overgang til Liverpool. Foto: AP Photo / Scott Heppell
NÆR OVERGANG: Jordan Henderson er nær en overgang til Liverpool. Foto: AP Photo / Scott Heppell Vis mer

(Dagbladet): Kenny Dalglish og Liverpool nærmer seg signaturen til stortalentet Jordan Henderson.

Ifølge The Times og The Guardian er Liverpool villig til å legge nærmere 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg midtbanespilleren som spilte 37 ligakamper for Sunderland i år.

Henderson har ifølge avisene gitt utrykk overfor Sunderland at han gjerne vil ha en løsning på plass før han reiser til U21-EM på onsdag.

20-åringen har tidlig vært koblet til Manchester United, men United-interessen skal ha kjølnet på grunn av prislappen til den unge midtbanespilleren.

Ny keeper på vei Liverpool er også i samtaler med Roma med tanke på en mulig overgang for keeperen Alexander Doni.

Ifølge Football Italia er klubbene allerede enige om en overgang for keeperen, som trolig vil måtte spille annenfiolin til førstekeeper Pepe Reina.

- Jeg snakket med klubben (Roma) i går, og de bekreftet at de snakket med Liverpool med tanke på en overgang for Doni, sier agenten Ovidio Colucci ifølge The Telegraph.

- Doni har lyst til å spille i Premier League, og gjerne for Liverpool, sier agenten.

Lagkameraten til John Arne Riise mistet keeperplassen til Julio Cesar i år, og fikk bare 16 kamper for Roma. Kontrakten til Doni går ut neste sommer, og Liverpool må trolig ikke betale stort for 31-åringen.

Klar? Roma-keeper Alexander Doni ryktes å være klar for Liverpool. Her redder han et skudd fra Milans  Kevin-Prince Boateng. Foto: AP Photo / Pier Paolo Cito
Klar? Roma-keeper Alexander Doni ryktes å være klar for Liverpool. Her redder han et skudd fra Milans Kevin-Prince Boateng. Foto: AP Photo / Pier Paolo Cito Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media