SMIL: Aaron Lennons mangel på smil etter overgangen fra Tottenham til Everton har skapt både overskifter og mye humor i sosiale medier. Foto: Everton FC
SMIL: Aaron Lennons mangel på smil etter overgangen fra Tottenham til Everton har skapt både overskifter og mye humor i sosiale medier. Foto: Everton FCVis mer

Henges ut som den mest gretne spilleren som har bytta klubb

Ikke alle smiler fra øre til øre etter klubbskifte.

(Dagbladet): Tottenham-spiller Aaron Lennon ble klar for Everton rett før overgangsvinduet stengte i England natt til tirsdag.

Lynvingen får nå gjennomgå i sosiale medier etter at låneavtalen ble klar.

For hvis man ser på bildene Everton selv har publisert av sin nye spiller, så trenger man ikke se veldig nøye for å oppdage at 27-åringen ikke akkurat ser overlykkelig ut over klubbskiftet.

Denne bildeserien viser nettopp hvor lykkelig Lennon ser ut til å være etter overgangen. 

- Aaron Lennon sier at han er glad for å komme til Everton... Hvis dette er slik han ser ut når han er glad, så ønsker jeg ikke å se ham når han er sur, skriver sportsjournalist Ian Abrahams på Twitter.

Vedlagt i tweeten ser man Lennon holde opp Everton-drakta, posere ved en hylle full av fotballsko, sittende i garderoben og sittende - klar for et tv-intervju.

Den engelske avisa Mirror skriver om Lennons gretne framtoning - dagen etter at de viste fram hvor lite glad Stoke-spiller Robert Huth var for å bli lånt ut til Leicester.

Aaron Lennon skal være på lån i Everton ut sesongen. 27-åringen har ikke hatt fast plass i Mauricio Pochettinos startellever denne sesongen, men har vært i aksjon i 16 kamper.

Lennon kom til Tottenham fra Leeds i 2005.