Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henges ut som den mest gretne spilleren som har bytta klubb

Ikke alle smiler fra øre til øre etter klubbskifte.

SMIL: Aaron Lennons mangel på smil etter overgangen fra Tottenham til Everton har skapt både overskifter og mye humor i sosiale medier. Foto: Everton FC
SMIL: Aaron Lennons mangel på smil etter overgangen fra Tottenham til Everton har skapt både overskifter og mye humor i sosiale medier. Foto: Everton FC Vis mer

(Dagbladet): Tottenham-spiller Aaron Lennon ble klar for Everton rett før overgangsvinduet stengte i England natt til tirsdag.

Lynvingen får nå gjennomgå i sosiale medier etter at låneavtalen ble klar.

For hvis man ser på bildene Everton selv har publisert av sin nye spiller, så trenger man ikke se veldig nøye for å oppdage at 27-åringen ikke akkurat ser overlykkelig ut over klubbskiftet.

Denne bildeserien viser nettopp hvor lykkelig Lennon ser ut til å være etter overgangen. 

- Aaron Lennon sier at han er glad for å komme til Everton... Hvis dette er slik han ser ut når han er glad, så ønsker jeg ikke å se ham når han er sur, skriver sportsjournalist Ian Abrahams på Twitter.

Vedlagt i tweeten ser man Lennon holde opp Everton-drakta, posere ved en hylle full av fotballsko, sittende i garderoben og sittende - klar for et tv-intervju.

Den engelske avisa Mirror skriver om Lennons gretne framtoning - dagen etter at de viste fram hvor lite glad Stoke-spiller Robert Huth var for å bli lånt ut til Leicester.

Aaron Lennon skal være på lån i Everton ut sesongen. 27-åringen har ikke hatt fast plass i Mauricio Pochettinos startellever denne sesongen, men har vært i aksjon i 16 kamper.

Lennon kom til Tottenham fra Leeds i 2005.