Hengt ut som Deilas «gullunge». Slik svarer Johansen på slakten

- Det er mye følelser, og fansen ønsker det samme som spillerne.

LYTTER IKKE: Landskampklare Stefan Johansen bedyrer at fansens kritikk går inn det øret og ut det andre.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LYTTER IKKE: Landskampklare Stefan Johansen bedyrer at fansens kritikk går inn det øret og ut det andre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): «Problembarnet (Kris Commons) ble tatt av banen, til tross for at han sørget for en scoring. Gullungen (Stefan Johansen)? Han ble på banen, til tross for at han nesten ikke bidro med noe på en dyster kveld i Europa League», skriver The Scottish Sun.

Fraser som dette er blitt dagligdags i Skottland den siste tida for spilleren som ble kåret til skotsk liga beste spiller i fjor.

Bare dager før gullunge-kommentaren, gikk Celtic-legende Murdo MacLeod ut og sa:

- Johansen må benkes - og jeg ville ikke kalt det vraket, men hvilt. Han var knallbra forrige sesong. Men nå er han bare en skygge av den spilleren han var sist sesong.

Krydre suppa med at fansen har gått ut og krevd at Johansen skal miste «klippekortet» - og at høsten har blitt hemmet av skader - så får man en distinkt smak av at høsten har vært tung.

Får støtte Fra norsk hold får Stefan Johansen hundre prosent støtte. I går rykket Høgmo ut og sa:

- Det er sånn det skal være. Det går i bølger. Når Celtic har en tøff periode, og Stefan er en sentral spiller, er det ikke unaturlig at du får høre det. Samtidig er han en ledertype i gruppa som vi er fornøyd med. Han har spilt fotball i en skadeperiode, men det har nå sluppet tak. Kampen sist (slo Ross County 4-1) viste at han er mer løpehungrig enn før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer