Hengt ut som rasist etter dette. Nå står han fram

Chelsea-supporter Colin Wing hevder han ikke ropte noe rasistisk mot City-stjerne Raheem Sterling.

STÅR FRAM: Colin Wing (med rød ring) står fram og forteller om rasisme-beskyldningene. Han som står helt til venstre, i grønn jakke med hvit krage, omtales som Dean i TalkSport. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix
STÅR FRAM: Colin Wing (med rød ring) står fram og forteller om rasisme-beskyldningene. Han som står helt til venstre, i grønn jakke med hvit krage, omtales som Dean i TalkSport. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er spesielt én sak som har fått stor oppmerksomhet i England de siste dagene.

Lørdag hevdet Manchester City-spiller Raheem Sterling at det ble brukt rasistiske ytringer mot ham under en kamp mot Chelsea i Premier League.

Sterling har vært i samtaler med politiet og Det engelske fotballforbundet etterforsker saken. Fire personer har også blitt utestengt fra Stamford Bridge i kjølvannet av den påståtte hendelsen.

Da saken brøt ut lørdag, sirkulerte det en video i sosiale medier som særlig viser én mann med aggressiv oppførsel. Han ble raskt pekt ut til å være hovedmannen bak de verbale, rasistiske meldingene.

Skammer seg

Nå står han fram i et eksklusivt intervju med Daily Mail. Colin Wing (60) hevder han ikke brukte ordene, «F***ing black c***», som har blitt hevdet, men at han sa: «F***ing Manc c***».

- Jeg skammer meg skikkelig over min egen oppførsel og føler meg ikke bra. Men jeg kalte ham ikke en «black c***», jeg kalte ham en: «Manc c***», sier Wing til tabloidavisa.

«Manc» er en forkortelse for Manchester.

Wing forteller at han har gått på Chelsea-kamper i 50 år og at han ikke har for vane å oppføre seg slik han gjorde på lørdag. Han viser til at han har sesongkort på Stamford Bridge og at TV-kameraene derfor ville plukket det opp tidligere hvis dette var noe han gjorde ofte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer