Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henke: - Kan slå Juventus

Henrik «Henke» Larsson ble delvis avkledd på Lerkendal, men lover andre boller når Juventus kommer til Celtic Park.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er et kanonlag, men på hjemmebane kan vi slå alle. Vi skal kjempe for poengene, og samtidig håpe på litt hjelp fra de andre lagene neste uke, sa Larsson til NTB etter 0-2.

Vinner Celtic, er Rosenborgs sjanser til avansement i mesterligaen borte.

Svensken, som ligger bak Tore André Flo på den skotske scoringstoppen etter 11 serierunder, kom aldri nærmere enn en heading i tverrliggeren.

- Det ble bare nesten, dessverre. Vi får bare glemme kampen så fort som mulig og heller se fram mot neste onsdag, sa den svenske spissen.

- Jeg synes vi åpnet bra i dag, men Rosenborg scoret på sin første sjanse og fikk trykk på oss etter det. Da det andre målet kom, ble det tungt å kjempe seg tilbake. Jeg synes vi gjorde et ærlig forsøk i andre omgang, men de var bare bedre enn oss i dag, innrømmet Larsson og la til at RBK-forsvaret var en hardere nøtt å knekke på bortebane.

Erik Hoftun og Christer Basma spilte bunnsolid. Hoftun hadde vondt i brystet også tirsdag, men var likevel banens dominerende spiller.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!