Henke: - Solskjær er utrolig

Svensken full av beundring.

(Dagbladet.no): Henke Larsson opplever paparazzi-tilstander i Manchester etter drømmedebuten mot Aston Villa. Den svenske avisa Expressen har gått så langt som å opprette et eget Henke-kontor i byen - men også internasjonal presse har brukt mye spalteplass på spissveteranen den siste uka.

Men bortsett fra noen intervjuer rett etter Villa-kampen, har hovedpersonen selv unnlatt å stille opp for pressen. Nå bryter han tausheten på sin egen hjemmeside.

Hyller Solskjær

Larsson skriver utfyllende om hvordan det var å debutere på Old Trafford, samarbeidet med Wayne Rooney, ukene som kommer - og om Ole Gunnar Solskjær.

De to skandinavene har ennå ikke hatt gleden av å spille sammen på topp, men det er liten tvil om at Larsson ser fram til dagen det skjer.

Solskjær ble byttet ut med nettopp Larsson mot Aston Villa, og svarte med å bli matchvinner på overtid.

«Det var skuffende da vi fikk en baklengs, men så kom Ole Gunnar Solskjær inn og gjorde noe som overhodet ikke var overraskende, fordi det er slikt man forventer av en så stor spiller. Han er en utrolig fotballspiller og en utrolig spiss.», skriver Larsson.

Tar ikke av

Henke: - Solskjær er utrolig

Han har tydeligvis også funnet kjemien med Wayne Rooney.

«Jeg trivdes skikkelig sammen med Rooney på topp. Jeg synes vi kombinerte fint, og det virket som vi hadde enkelt for å finne hverandre. Det var tilfredsstillende.»

Larsson skriver videre at han var nervøs før kampen, men at nervene forsvant i det han løp ut på Old Trafford og mottok hyllesten. Og han garanterer at han ikke vil ta av på grunn av en scoring mot Aston Villa.

«Jeg kan ikke bli revet med, ettersom dette bare var én kamp. Én svale gjør ingen sommer, og jeg vet at jeg må fortsette å jobbe hardt og forbedre meg for å yte mitt beste for United.»

FÅR SVENSK SKRYT: Ole Gunnar Solskjær er en utrolig fotballspiller og en utrolig spiss. Det mener Henke Larsson - og rosen kommer helt uoppfordret. Foto: REUTERS
FÅR SVENSK SKRYT: Ole Gunnar Solskjær er en utrolig fotballspiller og en utrolig spiss. Det mener Henke Larsson - og rosen kommer helt uoppfordret. Foto: REUTERS Vis mer
<B>TAR IKKE AV:</B> Henke Larsson har på langt nær mistet bakkekontakten, selv om resten av Sverige har gjort det.