Henke debuterer i spann med Solskjær

Nordisk duo fra start.

(Dagbladet.no): I går ble Henrik Larsson offisielt Manchester United-spiller, fram til 12. mars. Søndag får han sin debut på topp for Manchester United, i FA-cupen mot Aston Villa.

35-åringen starter på topp sammen med Ole Gunnar Solskjær.

Røper spissparet

Det lover United-manager Alex Ferguson. Den 33-årige nordmannen var ikke i Uniteds tropp mot Newcastle i går, på tross av to scoringer på to kamper i romjula.

- Jeg tok ikke med Ole til Newcastle fordi han spilte to kamper på fire dager. Jeg tenkte det ville være bedre for ham å hvile, slik at han er klar for søndagens kamp. Han skal spille med Larsson, sier Ferguson til Manchester Evening News.

United gjorde trolig lurt i å leie Larsson fra Helsingborg, i går kom skaden klubben har fryktet hele sesongen. Luis Saha måtte gå av banen etter bare 30 minutter da ligalederne avga to poeng med 2-2 mot Newcastle.

Lyskeskadd Saha

- Det er en lyskeskade, så det kan bli et par uker ute. Men, hvem vet? Vi skal se på det skikkelig tirsdag, sier Ferguson til Uniteds hjemmeside.

RØDE VIKINGER: Henrik Larsson får sjansen på topp sammen med Ole Gunnar Solskjær søndag, lover United-sjef Alex Ferguson. Her er den nordiske duoen på United-trening. Foto: Scanpix/Reuters
RØDE VIKINGER: Henrik Larsson får sjansen på topp sammen med Ole Gunnar Solskjær søndag, lover United-sjef Alex Ferguson. Her er den nordiske duoen på United-trening. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

United har sju poeng på ligatoer Chelsea, som kan hente inn tre poeng med seier i kveldens møte med nettopp Villa.

- Jeg håper bare ikke vi i mai ser tilbake på dette, og tenker at vi kastet det bort, sier Ferguson.

Henke debuterer i spann med Solskjær
NIKK MOT READING: Ole Gunnar Solskjær har fått starte to kamper i jula og har levert scoringer.