Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henke fikk to kampers karantene

Helsingborg vurderer å anke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Henrik Larsson må stå over to kamper etter slaget mot Jon Jönsson i cupkampen mot Elfsborg sist lørdag. Det har det svenske fotballforbundet bestemt.

Han står dermed over Helsingborgs kamper mot Gais på søndag og lokaloppgjøret mot Malmö FF 12. september, melder det svenske nyhetsbyrået TT.

Helsingborg kan komme til å anke dommen. Klubben mener det er urettferdig å risikere mer straff bare fordi man spiller direktesendt tv-kamp.

- Det var bare denne cupkampen som gikk på tv. I de andre kampene finnes det derfor ingen mulighet for å gå inn og straffe i ettertid, sier Helsingborg-leder Sten-Inge Fredin till Aftonbladet.

En privatperson anmeldte Larsson til politiet for slaget, men lovens voktere bestemte seg onsdag for ikke å fortsette sin etterforskning av saken.

TO KAMPER: Henke må stå over to kamper for dette slaget mot Jon Jönsson. Slaget ble ikke sett av noen av dommerne i kampen, og Larsson fikk ikke kort.