Henke går glipp av medaljen

Uansett hvordan det går med United.

• Premier League direkte: Bolton - Blackburn (13.45) og West Ham - Tottenham (17.00)

(Dagbladet.no:) Henrik Larssons korte karriere i Manchester United går mot slutten. Nå har han bare én Champions League-kamp og en FA-cupkamp igjen, før han returnerer til Helsingborg.

United er i praksis sikret medalje denne sesongen, og klubben er på god vei mot gull.

Henke vil uansett ikke få tilsendt en medalje for innsatsen i Premier League.

Mangler tre kamper

Larsson kom til United på et tiukerslån, og debuterte i Premier League 13. januar. Inkludert gårsdagens kamp mot Liverpool har svensken sju seriekamper for rødtrøyene.

Det er tre kamper for lite.

For å få medalje må du ha spilt ti kamper.

MEDALJELØS: Henrik Larsson får ikke med seg en medalje som minne fra oppholdet i Manchester United. Foto: AP
MEDALJELØS: Henrik Larsson får ikke med seg en medalje som minne fra oppholdet i Manchester United. Foto: AP Vis mer

Stjernespissen sa etter kampen i går - nok en gang - at han kommer til å reise hjem til Sverige når utlånsperioden er over 12. mars.

- Ingenting er forandret. Jeg har hatt det fantastisk her, men må hjem til Helsingborg. Jeg har en kontrakt som venter der.

Fergie ikke så frekk

Sir Alex Ferguson frykter ikke spisskrise i United selv om svensken forsvinner. Ole Gunnar Solskjær er nyoperert og i går måtte Wayne Rooney forlate banen.

- Timingen for hans periode her har vært perfekt. Han kom da Louis Saha var skadet, men nå er han frisk igjen, sier Fergie ifølge Press Association.

Ferguson sier at de har respekt for avtalen med Helsingborg, og at de ikke vil prøve å presse svenskene.

- Vi har sagt fra starten av at vi ikke er så frekke. Det var veldig stort av dem å slippe ham for den perioden vi har hatt ham her, sier United-manageren.

SISTE SERIEKAMP: Sir Alex Ferguson takker Henrik Larsson for serieinnsatsen i United. Han spilte for siste gang i Premier League i går formiddag.