Henke kan bli United-spiller på heltid

Helsinborg bekrefter.

Dagbladet.no): Helsingborg og Manchester United har hele tiden nektet for det, men mange har nok mistenkt at Henke Larsson kan bli United-spiller på heltid dersom han gjør det bra.

Etter superdebuten mot Aston Villa åpnet Helsingborg for nettopp det.

- Det er noen punkter som skal på plass. Først skal Manchester United ønske å beholde Henrik. Deretter skal han selv ønske å bli værende, og deretter er det opp til klubbene å bli enige, sier Helsingsborgs styreformann Sten-Inge Fredin til Expressen.

- Blir det en diskusjon med United skal vi ta den. Jeg avventer til en kommer en henvendelse, legger han til.

I utgangspunktet skal Larsson tilbake til Sverige 12. mars, men dersom han opprettholder formen fra søndagen vil det nok være et krav fra både medspillerne og fansen at han fortsetter.

Ikke minst dersom United fortsatt er med i gullkampen i Premier League og har avansert i Champions League.

Takker fansen

Hovedpersonen selv legger ikke skjul på at det var stort å score i debuten.

FÅR BLI: Helsingborg kommer neppe til å legge hindringer i veien dersom Henke Larsson vil bli værende i Manchester United. At Sir Alex Ferguson vil beholde ham er det neppe noen tvil om etter søndagens knalldebut mot Aston Villa. Foto: AP
FÅR BLI: Helsingborg kommer neppe til å legge hindringer i veien dersom Henke Larsson vil bli værende i Manchester United. At Sir Alex Ferguson vil beholde ham er det neppe noen tvil om etter søndagens knalldebut mot Aston Villa. Foto: AP Vis mer

- Det var en fantastisk følelse å se ballen gå i mål. Jeg kjente med en gang at den kom til å gå inn. Jeg fikk en pasning fra Wayne Rooney, og skjøt med utsiden av foten. Jeg så at keeperen ikke kunne ta den, sier han til Expressen.

Han fikk stående ovasjoner da han gikk av banen, og takker fansen for støtten.

- Det var en utrolig stemning. Det var fantastisk, sier Larsson.

Hjemme foran TV-skjermen fikk også styreformannen i Helsingborg gåsehud da 35-åringen puttet.

- Jeg fikk gåsehud over hele kroppen. Jeg vil ikke si at jeg er overrasket over at han er så bra, sier Fredin.